3 zits

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Zitcomfort chevron-up
Relaxsysteem chevron-up
Losse kussens chevron-up
Materiaal poot chevron-up
Poothoogte chevron-up
tot
Zithoogte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Ultiem zitcomfort met de 3 zits bank

Een 3 zits bank is een toonbeeld van comfort door de ruime zitplaatsen. Deze banken bieden zitruimte voor drie volwassen personen. Hiermee zijn de 3-zitters ook uitermate geschikt voor wanneer je alleen met je partner heerlijk wilt ontspannen. Bij Zitmaxx Wonen heb je ongelooflijk veel keuze als het op 3-zitsbanken aankomt. Dit keuzearsenaal komt onder andere tot uiting in diverse kleuren, materialen, afmetingen en vormgeving. Hierdoor kun je in onze 15.000 m2 tellende showroom voor ieder interieur een geschikte 3 zits bank vinden. Of maak gebruik van de filtermogelijkheid op onze website en lees op de productpagina in welke mate je kunt variëren. Hier staat eveneens welke bankstellen in onze showroom staan opgesteld.

Breed scala aan verschillende vormgeving

Denk je bij een 3 zits bank aan drie aparte zitplaatsen? Dan heb je deels gelijk. Bij Zitmaxx Wonen kun je hiervoor te kust en te keur. Maar ook tref je bij ons diverse 3-zitters in een andere vormgeving. Bijvoorbeeld 3-zitsbanken met ‘maar’ twee ruime zitplaatsen, zoals in Bankstel Pippa van Easy Lifestyle. Of Bankstel Giulietta van Calia Italia. Door de hoofdsteunen die verstelbaar zijn en de uitgebreide relaxsystemen zal je de verleiding te gaan slapen nauwelijks kunnen weerstaan. Liever geen aparte zitplaatsen? Ook daarin bieden wij je volop keuze. Zo vult Bankstel Alec II Country, van het merk Design from Holland, je strakke interieurlook stijlvol aan. Ook bij dit bankstel kun je kiezen voor verschillende materiaalsoorten in diverse kleuren.

Combineer met meubelen in dezelfde stijl

Bij Zitmaxx Wonen kun je de 3-zitsbank ook uitstekend combineren met andere meubelen in dezelfde stijl. Dit kunnen bankstellen zijn, maar ook in ons fauteuilassortiment vind je bijpassende stijlexemplaren. Zo kun je bijvoorbeeld je klassieke interieurstijl prachtig laten voortvloeien door een bijpassende 3-zitsbank en relaxfauteuil. Een vierkantgevormde woonkamer? Wat te denken van een 3-zitter aan de ene zijde en aan de andere zijde twee oorfauteuils in dezelfde look? Plaats tussen de fauteuils een sfeervolle bijzettafel met bloemen en het perfecte plaatje is compleet.