Tafellampen

Hanglamp Copper Tafellamp Shiboo
Product weergave 2 | 1

Functioneel en sfeerornament in één: de tafellamp

De tafellamp heeft veel meer te bieden dan alleen het verlichten van je bureau. Met tafellampen kun je namelijk een unieke sfeerverlichting creëren die je hult in warmte en gezelligheid. Zet de lamp bijvoorbeeld op een hoektafel naast je bankstel en je bent verzekerd van een prachtige ambiance. Ook aan weerszijden van een vensterbank doet deze sfeermaker het bijzonder goed. Zitmaxx Wonen biedt ieder interieur de ideale tafellamp. Met kwaliteitsmerken als Anne Lighting, Paul Neuhaus, ZTaHL, Steinhauer en Kokoon Design completeer je je woonstijl op een stijlvolle manier.

Tafellampstijlen

Wil je echt een mooi accent in je leefruimte aanbrengen, kies dan voor een tafellamp die past bij je interieurstijl. Bij Zitmaxx Wonen hebben we voor de strakke en moderne woninginrichtingen een trendy assortiment in huis. Tafellamp Purrisima van het merk Steinhauer is daar een uitstekend voorbeeld van. Het betreft hier een geborsteld stalen lampvoet met een bijzonder vormgegeven glazen lampenkap. Mag er gerust wat blingbling aan je lamp toegevoegd zijn? Bekijk dan lamp Jola van Paul Neuhaus. Deze cirkelvormige lamp is zo uniek dat je twee keer moet kijken om te ontdekken dat het hier echt om een verlichtingsornament gaat. Heb je een klassieke woonstijl of een landelijk interieur? Lamp Cosmopolitan van Searchlight heeft prachtig vormgegeven houtelementen voor een meer natuurlijke lampuitstraling. Met lamp Fleur-de-Lis kies je voor een prachtige combinatie van klassiek met design.

Bijzondere tafellampen

Zitmaxx Wonen heeft ook lampen in het assortiment die dusdanig uniek zijn vormgegeven dat je eigenlijk meer over een kunstwerk spreekt. Het lampmerk ETH is hier zeer sterk in. Met de Family Adam en de Family Eve lamp heb je twee heel bijzondere houten verlichtingsbronnen in huis staan. Ook tafellamp Bagel van Paul Neuhaus is een toonbeeld van design. Deze LED lamp bestaat uit een metalen lamppoot met drie lichtgevende schijven. Je kunt het niet zo uniek bedenken of het staat in de Zitmaxx Wonen showroom in Ter Aar.