Vloerlampen

Hanglamp Copper Tafellamp Shiboo
Product weergave 2 | 1

Creëer een schitterende ambiance met vloerlampen

Met de vloerlamp voeg je een prachtig sfeerelement toe aan je woninginrichting. Doordat vloerlampen op de grond worden geplaatst, komen de sfeerkwaliteiten op meerdere plekken in je leefruimte tot hun recht. Zo kun je de vloerlamp in de hoek van je woonkamer neerzetten maar ook naast je dressoir of bankstel. Het vloerlampenassortiment van Zitmaxx Wonen is zeer divers, waarbij we rekening hebben gehouden met verschillende interieurstijlen. Ontdek ons assortiment in onze showroom van 15.000 m2 in Ter Aar of neem een kijkje op onze productpagina. Hier kun je ook de lichtbron van jouw voorkeur kiezen. Of je nu voor halogeenverlichting gaat of liever LED als lichtbron hebt, in ons assortiment kun je te kust en te keur.

Meerdere lichtbronnen

Hoewel er ruime keuze is aan vloerlampen met een lichtbron, heeft Zitmaxx Wonen ook een grote diversiteit aan deze lampen met meerdere lichtbronnen. Deze kunnen onder andere dienst doen als leeslamp. Zo heb je bijvoorbeeld vloerlamp Diamond LED van Steinhauer met drie elegante kringelzijarmen die elk hun eigen lichtbron hebben. Op zoek naar een uniek vloerlamptype? Dit tref je onder andere in designlamp Bush van Kokoon Design. Doordat de lampenkappen draaibaar zijn kun je hiermee bovendien ieder gewenst lichteffect teweegbrengen.

Type lichtbron

Tegenwoordig is er een ruime keuze aan het type lichtbron. Halogeenverlichting en LED verlichting zijn hiervan de meest bekende. Veel van de lampen uit het Zitmaxx Wonen assortiment functioneren op meerdere lichtbronnen. Ook zijn er lampen die speciaal gemaakt zijn voor een type lichtbron. Zo is vloerlamp Marjoletti van het merk Steinhauer een typische LED lamp, terwijl type Aleppo een halogeenlamp heeft. Denk je met LED verlichting een wat kille lichtsfeer te krijgen, dan heb je het mis. Net als de halogeenverlichting valt de LED verlichting bij veel van onze lampsoorten te dimmen.