Kasten outlet

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Breedte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Kasten outlet: hoge kwaliteit voor de laagste prijzen

In de kasten outlet van Zitmaxx Wonen zal je versteld staan over de grote diversiteit aan scherp geprijsde kwaliteitskasten. Ideaal voor wanneer je even wat minder te besteden hebt. Bovendien sluiten deze kasten feilloos aan op ieder interieur. Of je nu een dressoir, vitrinekast of tv-meubel nodig hebt, je vindt de mooiste modellen in onze kasten outlet. Maar daar blijft het niet bij. Ook boekenkasten, commodes en buffetkasten kom je regelmatig tegen in onze showroom van maar liefst 15.000 m2. Vooral veel ruimte nodig? Kom ook dan naar Ter Aar en ontdek de bergkasten in ons outletassortiment.

Designkasten in onze outlet

Denk nu niet dat onze kasten outlet volstaat met modellen waar iedere trend aan ontbreekt. Het tegendeel is namelijk het geval. In ons outletassortiment kun je terecht voor moderne modellen en zelfs trendy designkasten. Dit zijn eyecatchers van formaat en van uitzonderlijk goede kwaliteit. Daarbij heb je bovendien een ruime materiaal- en kleurkeuze in ons kasten-outletassortiment. Zo kun je vaak kiezen uit diverse houten kasten in grijstinten voor een strakke interieurstijl en karakteristieke eiken varianten voor een wat landelijker woonlook. Uiteraard hebben we ook aan verschillende kastafmetingen gedacht. Niet iedere woonruimte is immers hetzelfde. Filter jouw ideale kastafmetingen op onze website of kom naar onze showroom.

Continue outlet-vernieuwing

Omdat wij met grote regelmaat onze kasten outletassortiment voorzien van andere modellen, tref je niet alle budgetkasten op onze website. Juist daarom adviseren we je een bezoek aan Zitmaxx Wonen te brengen. Vlakbij Alphen aan de Rijn zijn we je graag van dienst. Onze ervaringsrijke medewerkers kunnen je heel goed adviseren over welke kast perfect in jouw interieur zal staan. Overigens heeft de outlet in onze showroom en op onze website wel een ding gemeen: het betreffen vaak de laatste exemplaren. Wees er dus snel bij want OP=OP.