Bartafels

Pagina
Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Lengte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Bovenkant blad chevron-up
Hoogte chevron-up
tot
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Stoere bartafels voor iedere woonstijl

Bij de ultieme interieurlook van heel veel mannen zal ongetwijfeld een bartafel met barkrukken naar voren komen. Bij Zitmaxx Wonen hebben we nu een assortiment bartafels samengesteld waar ook vrouwen hun vingers bij af zullen likken. De tijd dat dit meubilair alleen aan kroegen is voorbehouden hoort namelijk tot het verre verleden. Iedere woonstijl is ruim vertegenwoordigd in ons barmeubelassortiment. We hebben fantastische exemplaren voor moderne, industriële, landelijke en zelfs klassieke interieurs in huis. Ontdek het zelf in onze meubelwinkel in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn), of neem alvast een kijkje op onze site.

Multifunctionele bartafel

Het mooie aan de huidige soorten van deze tafels is dat je ze voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Ze zijn niet alleen geschikt om een persoonlijke barruimte mee te creëren, maar ook om als bijzettafel, als hoektafel of als eetkamertafel neer te zetten. Neem bijvoorbeeld Snacktafel Zaaq van het merk Country Style. Deze tafel biedt voldoende ruimte om met het hele gezin aan te eten. Zittend of staand, dat maakt niet uit. Kies er een leuke set barkrukken bij uit en je creëert een supergezellige plek om van iedere maaltijd te genieten. Ook voor het geven van een feestje biedt de Snacktafel Zaaq de perfecte uitkomst.

Traditionele bartafels

Uiteraard kun je bij Zitmaxx Wonen ook volop terecht voor de traditionele bartafel. Deze vind je onder andere in de Vintage tafels van het meubelmerk Fratelli. Deze tafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen zodat ze in iedere ruimte volledig tot hun recht komen. Voor deze tafels is gebruik gemaakt van oud elm-hout. Dit geeft een prachtige authentieke look en ademt bijzonder veel sfeer uit. Deze kwaliteitshoutsoorten zijn vervolgens behandeld met wax waardoor ze tegen ieder stootje opgewassen zijn. Daarbij zijn ze prima te combineren met de andere meubelstukken uit de Fratelli lijn, zodat je een volmaakt meubelensemble creëert.