Banken

Product weergave 2 | 1

Hoeveel kost een nieuwe bank?

Een bank kopen, dit kan al vanaf een kleine 400,-. De meeste van ons kopen doorgaans minimaal tweemaal in hun leven een bank. Naast het feit dat het voor velen een aanzienlijke investering is, moet de keuze dusdanig goed zijn dat je er jarenlang van kunt genieten. Bij Zitmaxx Wonen zijn we nu precies hierin gespecialiseerd. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om precies dat banktype te vinden dat past bij je smaak, je budget en je idee bij comfortabel zitcomfort. Daarom hebben we een collectie voor je samengesteld waar je u tegen zegt. Deze kun je komen bewonderen in onze 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar, maar ook online, in onze webshop.

Onze veelzijdige keuze begint al bij het banksoort. Zo hebben we loungebankenhoekbanken, sofa’s en slaapbanken. Ook vind je een compleet aanbod dat varieert van 2-zits tot 4-zitsbanken. Bovendien ontbreekt eveneens de klassieke Chesterfield niet aan ons assortiment. Hou je van variatie? Dan kun je met onze elementbanken continu variëren voor steeds een andere sfeercreatie in je woonruimte. Eenmaal het banksoort gekozen, kun je deze bij Zitmaxx Wonen in werkelijk iedere interieurstijl verkrijgen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, industriële, klassieke of landelijke bank: alle interieurstijlen zijn bij ons vertegenwoordigd.

Zijn we er dan al? Nee, nog lang niet, want wanneer je je banksoort in gewenste interieurstijl hebt gevonden begint het pas. In welke kleur zie jij je bankstel bijvoorbeeld het liefst? Of wat te denken van het materiaalsoort? Bij Zitmaxx Wonen kun je bankstellen vinden in diverse stofsoorten, rundleer en kunstleer. Ook het combineren van materiaalsoorten behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kun je je bankkeuze in diverse afmetingen bestellen. Hierdoor past hij zeker binnen je woonruimte en vult hij de sfeer in je living volmaakt aan. Met zoveel keuze verwacht je het misschien niet, maar toch is het echt waar: Zitmaxx Wonen biedt je de laagste prijs garantie. Waar wacht je nog op?