Bijzettafels

filter Filteren & sorteren
plus
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Bijpassende bijzettafels voor ieder interieur

Een bijzettafel is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je je meubels uitzoekt, maar toch maken deze tafeltjes net dat stijlvolle verschil. Ze gelden als het ultieme verlengstuk van je meubilair en je woonstijl. Bovendien zijn bijzettafels natuurlijk multifunctioneel. Wanneer je salontafel bijvoorbeeld net iets te ver wegstaat van sommige van je zitmeubels, biedt de bijzettafel de ideale uitkomst. Praktisch ten top. Bij Zitmaxx Wonen vind je een grote diversiteit aan deze tafelsoorten waardoor er altijd eentje te vinden is die precies bij je interieur past. Overtuig jezelf en breng een bezoek aan onze 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn) of neem een kijkje op onze site.

Hip en trendy – bijzettafels

Tegenwoordig zijn hoektafels of tafels in de vorm van krukjes weer helemaal terug van weggeweest. Designmerken in de meubelbranche weten hier feilloos op in te spelen. Neem bijvoorbeeld Krukje Jazz Koper van de Richmond Interiors collectie. Een prachtige eyecatcher die veel interieurs fantastisch weet aan te vullen. Geef je de voorkeur aan de zilverlook? Dan past Krukje Mara Silver van eveneens de Richmond Interiors collectie helemaal bij jouw woonstijl. Deze krukjes voegen net die unieke finishing touch toe waar je naar op zoek bent.

Tafeltjes in tal van materiaalsoorten

Zitmaxx Wonen zou Zitmaxx Wonen niet zijn als we daarnaast niet ook tal van andere materiaalsoorten in huis hadden. Wat bijvoorbeeld te denken van een stijlvol krukje van hout om bij de rest van je meubilair te zetten? Kruk Triangle van het topmerk By-Boo is hier een uitstekend voorbeeld van. Deze bijzettafel heeft een ongekend stoere look en is een schitterende aanvulling op het populaire industriële interieur. De houten zitting wordt aangevuld met een robuuste metalen frame. Dit frame is vervolgens weer in diverse kleuren verkrijgbaar, zodat het gegarandeerd bij je meubilair past.