Opbergkasten

filter Filteren & sorteren
plus
Breedte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Open vak chevron-up
Lades chevron-up
Verlichting chevron-up
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Prachtige bergkasten met een zee aan opbergruimte

Bergkasten vind je in iedere woning. Daar waar deze kasten voorheen alleen de functionaliteit dienden, kunnen ze tegenwoordig ook een toonbeeld van je interieurstijl zijn. Bij Zitmaxx Wonen hebben we daarom besloten een veelzijdig assortiment opbergkasten voor je samen te stellen. Of je nu van een modern of klassiek interieur houdt, of een trendy of landelijke woninguitstraling hebt, bij ons vind je gegarandeerd je ideale opbergkast.

Verruim je interieurstijl

Het mooie van de Zitmaxx Wonen opbergkasten is dat je deze meubelstukken kunt combineren met ander meubilair uit eenzelfde collectie. Zo trek je je interieurstijl door in je complete leefruimte, wat een schitterende totaalsfeer geeft. Match bijvoorbeeld je eetkamertafel, je salontafel en je bergkast met elkaar en je zult verbijsterd zijn door het fantastische resultaat. Houd je weliswaar van eenzelfde interieurstijl binnen dezelfde leefruimte maar kies je voor ieder meubelstuk liever uit verschillende meubelcollecties? Geen probleem. Bij Zitmaxx Wonen is iédere combinatie mogelijk.

Welke bergkaststijlen zijn er dan?

De opbergkasten van Zitmaxx Wonen passen door de veelzijdigheid aan materialen en kleuren in iedere interieurstijl. Zo kun je kiezen uit diverse houtsoorten, variërend van MDF tot eiken en van teak tot lamulux. Uiteraard hebben we ook opbergkasten van gerecycled hout in het assortiment. Wil je echt iets unieks? Overweeg dan de aanschaf van bergkast Ingmar of Concreto: deze zijn afgewerkt met beton en perfect voor de industriële woninglook. Bovendien zijn al onze bergkasten in alle denkbare kleuren leverbaar.

Wanneer het op afmetingen aankomt

Door de prachtige uitstraling van het Zitmaxx Wonen opbergkasten assortiment zou je haast de functionaliteit van de opbergkast vergeten. Want daar koop je in basis natuurlijk een bergkast voor: zo effectief mogelijk opbergen. Onze bergkasten komen daarom in een grote diversiteit aan afmetingen. Zowel de hoogte- als de breedtematen zijn in verschillende kleine afmetingen als supergrote afmetingen verkrijgbaar. Hoogtematen gaan bij ons tot 230 centimeter en breedtematen tot maar liefst 280 centimeter. Deze zelfde afmetingendiversiteit vind je overigens terug in de diepte van onze opbergkasten, evenals de verscheidenheid aan bergkasten met een of meerdere elementen en lades.