Spots

filter Filteren & sorteren
plus
Dimbaar chevron-up
Materiaal lampenkap chevron-up
Geschikt voor buiten chevron-up
Aantal lichtpunten chevron-up
tot
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Laat een spot lamp op je designstuk schijnen

Met spots lampen kun je op een perfecte manier je interieurstijl accentueren. Plaats de spot eenvoudig aan je plafond of wand en het genieten kan beginnen. Daarnaast is de spot ook ideaal wanneer je plaatselijk meer licht nodig hebt. Bijvoorbeeld om een boek te lezen, een gezelschap spel te spelen of een hobby uit te oefenen. Daarmee zijn spots lampen ook zeer geschikt om boven de eettafel te plaatsen of elders in de keuken te laten schijnen.

Kies de spot lamp die bij je past

Bij Zitmaxx Wonen vind je spots lampen voor ieder interieur. Dit luistert namelijk nogal nauw. Je wilt natuurlijk dat de spot ook overdag als verlengstuk van je interieur naar voren komt. Wanneer de spot ook maar een beetje van je stijl afwijkt doet dit afbreuk aan de totale sfeer in je leefruimte. Kies daarom bijvoorbeeld voor Spot Decco van Searchlight wanneer je een modern interieur hebt, of Spot Triton met glaselementen wanneer deze ook in je woonstijl voorkomen. Heb je de huidige kopertrend aan je kantoorruimte toegevoegd? Dan verlicht je je bureau met Klemlamp Sava Koper niet alleen doeltreffend maar ook nog eens bijzonder stijlvol.

Let op de spot lamp details

Omdat de keuze voor perfecte spotverlichting heel precies komt, is het belangrijk goed op de details te letten alvorens aan te schaffen. Om deze reden biedt onze site aan de linkerzijde een filtersysteem. Eenmaal op een bepaald type spotverlichting geklikt kun je ook op de productpagina allerlei nuttige informatie vinden. Zo lees je hier wat de afmetingen van de lampen zijn en welke lampsoort (LED, Halogeen of ‘naar keuze’) het betreft. Daarnaast vind je hier alle informatie met betrekking tot de garantie van de spots lampen. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan de Zitmaxx Wonen showroom in Ter Aar. Onze medewerkers zijn je graag van dienst in je zoektocht naar de ideale spot lamp.