Sta Op Stoelen

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Draaibaar chevron-up
Materiaal poot chevron-up
Zithoogte chevron-up
tot
Breedte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Fauteuil Estelle Fauteuil Lucano
Product weergave 2 | 1

Sta-op stoelen

Ben je op zoek naar een sta-op stoel? Bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar vind je een groot aanbod van comfortabele sta-op stoelen. Met een sta-op stoel kun je gemakkelijk vanuit jouw stoel opstaan. Met een showroom van ruim 15.000 vierkante meter heeft Zitmaxx Wonen het ruimste aanbod.

Wat is een sta-op stoel?

Sta-op stoelen zijn fauteuils die zijn ontworpen om gemakkelijk op te kunnen staan. In de stoelen is een kleine, maar krachtige elektromotor verwerkt, waardoor de stoel met een druk op een knop eenvoudig in een positie wordt gezet waaruit je makkelijker kunt opstaan. De stoelen hebben bovendien een elektrisch uitklapbare voetensteun, zodat jouw benen gestrekt kunnen rusten.

Waar moet je op letten bij een sta-op stoel?

Om optimale ondersteuning te krijgen is het namelijk belangrijk dat de stoel goed bij jouw lichaam past. Voor een comfortabele sta-op stoel let je op de volgende eigenschappen.

Zithoogte

Kijk om te beginnen of de stoel de juiste zithoogte heeft. Dit kun je zien door zelf op de stoel te gaan zitten. Wanneer jouw bovenbenen met een hoek van 90° graden ten opzichte van de grond staan heb je de juiste zithoogte gevonden. Tegelijkertijd is het belangrijk dat de leuning jouw rug ondersteund.

Ondersteuning

Een wervelkolom heeft van nature een lichte s-vorm. Wanneer een rugleuning te veel of te weinig steun biedt, kun je last krijgen van jouw rug. De sta-op stoelen van Zitmaxx zijn geselecteerd op een goede rugleuning. Kom eens langs in onze showroom om dit te ondervinden. Je kunt eventueel van te voren hiervoor ook een afspraak maken, voor persoonlijk advies.

Hoofd- en armsteunen

Tot slot is het verstandig om op de hoogte van de hoofd- en armsteunen te letten. Idealiter biedt een stoel lichte steun aan jouw hoofd, waardoor jouw nek steun krijgt. Met armleuningen op de juiste hoogte, creëer je vervolgens de perfecte zithouding.

Kies uw sta-op stoel het aanbod

Via de filteropties in de zijbalk kun je de stoel vinden die het best bij jouw wensen past. Je kunt zo bijvoorbeeld alleen de sta-op-stoelen met een bepaalde kleur of van een bepaald materiaal bekijken. Bekijk ons aanbod online of in onze showroom in Ter Aar. Je bent van harte welkom!