Oorfauteuils

Pagina
Product weergave 2 | 1
Pagina
Product weergave 2 | 1

Recent door jou bekeken

Comfortabel ontspannen met een oorfauteuil

Oorfauteuils stammen uit het Engelse tijdperk van Queen Anne. Dit type fauteuil wordt ook wel een ‘vleugelstoel’ genoemd. Deze leunstoelen verbreden zich naar boven toe, waarbij bovenaan de rugleuning aan weerszijden uitgestulpte ‘vleugels’ zitten, die qua vorm doen denken aan het menselijk oor. Vandaar de naam. Dit heeft als doel de persoon die in een dergelijk fauteuil zit, het maximale comfort te bieden. Oorfauteuils beschermen de rug, hals, nek en het hoofd tegen zowel tocht als teveel warmte (bijvoorbeeld naast een haard). Doordat de rugleuning over de gehele lengte van deze fauteuils loopt, laten deze stoelen je optimaal ontspannen. Niet voor niets dus, dat Zitmaxx Wonen een ruimte collectie van deze ontspanningsfauteuils voor je heeft samengesteld.

Van klassiek tot modern

Van oorsprong is een oorfauteuil met name in de klassieke woonstijlen met een landelijke uitstraling terug te vinden. Bij Zitmaxx Wonen hebben we echter voor iedere interieurstijl geschikte oorfauteuils in het assortiment. Zo kun je naast de klassieke stijl ook een modern romantische look creëren met onze ontspanningsfauteuils. De blauwgekleurde fauteuil Beatrice Hip vult ieder designinterieur schitterend aan, terwijl je met fauteuil Winsford in een bruintint meer voor een traditioneel ogend fauteuil kiest.

Oorfauteuils in allerlei kleuren en materialen

Ook qua kleur- en materiaalsoorten kun je bij Zitmaxx Wonen te kust en te keur. Zoek je voor je moderne interieur een strak fauteuil in een opvallende kleurtint? Overweeg dan fauteuil Maurits. Ook fauteuil Shepherd completeert iedere trendy interieurstijl. Dit type is bovendien in ruitdesign verkrijgbaar, waardoor je bij deze stoel de klassieke en moderne look op een unieke manier laat samensmelten. Qua materiaalsoorten kun je kiezen uit diverse stof- en ledervarianten aan fauteuils. Nieuwsgierig naar onze collectie oorfauteuils? Kom dan eens bij ons langs. In onze showroom van 15.000 m2 adviseren onze medewerkers je graag over welk fauteuil het mooist in jouw interieur staat.