Plafondlamp

filter Filteren & sorteren
plus
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Sfeervolle plafondlampen voor ieder interieur

Bij plafondlampen denken sommige mensen aan een sfeerloos verlichtingsobject dat veel licht geeft om iets te zoeken of iets te maken. Integendeel. Een plafondlamp is geen louter functionele lichtbron meer, maar een toonbeeld van sfeer in iedere woningstijl. Met een plafonnière uit het verlichtingsassortiment van Zitmaxx Wonen haal je een smaakmaker van formaat in huis. Breng een bezoek aan onze showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn), of bestel je ideale lamp eenvoudig bij ons online. Op onze productpagina tref je informatie over lampafmetingen, wattage en garantie.

Plafonnières volgens de laatste trends

Zitmaxx Wonen heeft zich laten inspireren door de interieurtrends van dit moment bij de samenstelling van het assortiment plafonnières. Bij ons vind je alleen de topmerken uit de verlichtingsbranche, zoals Paul Neuhaus, Searchlight, Steinhauer, ETH en ZTaHL. Ieder merk geeft een eigen unieke sfeer waardoor je altijd een mooie lamp voor jouw interieur zult vinden. Neem bijvoorbeeld lamp Brusk van het merk Anne Lighting. Het bijzondere design in materiaalsoorten aluminium en metaal past uitstekend bij een interieur met industrieel karakter.

Klassieke pronkstukken in een modern jasje

De laatste interieurtrends vind je ook terug in ons klassieke plafondlampassortiment. Wat bijvoorbeeld te denken van een traditionele kroonluchter? In de plafonnière Hanna van het merk Searchlight vind je diverse varianten waarin op unieke wijze prachtige kristallen verwerkt zijn. Ook het type kroonluchter Versailles brengt je terug naar de tijden van weleer.

Hypermodern design

Naast de klassieke lampsoorten hebben we bij Zitmaxx Wonen ook hypermoderne lampen in het assortiment. Deze plafondlampsoorten vullen ieder trendy interieur feilloos aan. Sterker nog, de meeste van deze lampen fungeren als ware eyecatcher in je leefruimte. Zo ook plafondspot 7580 ST van Steinhauer. Dit is letterlijk een spotlight die je ook in het theater of de concertzaal kunt vinden. Bovendien kun je deze spot dimmen waardoor je de lichtsterkte kunt aanpassen naar je gewenste sfeerstraling.