Wandlampen

Hanglamp Copper Tafellamp Shiboo
Product weergave 2 | 1

Schitterende lichtspeling met wandlampen

Wandlampen brengen een unieke lichtval teweeg die je bij weinig andere lampsoorten zult treffen. Door een wandlamp op de muur te laten schijnen krijgt je kamer een bijzonder mooie sfeerverlichting. Ook kun je met bijvoorbeeld wandspots de focus leggen op een schilderij of bijzonder ornament. Doordat je met een wandlamp flexibel bent in lichtval zijn de sfeercombinaties eindeloos. In de Zitmaxx Wonen showroom van 15.000 m2 in Ter Aar zal je dan ook een grote diversiteit aan deze sfeermakers ontdekken. Ook kun je onze lampen eenvoudig online bestellen. Op de productpagina tref je alle informatie over de lichtbron (halogeen of LED) en de afmetingen.

Sfeerverlichting voor iedere interieurstijl

Bij Zitmaxx Wonen willen we wandverlichting bieden voor ieder interieur. Juist daarom hebben we een veelzijdig assortiment voor je samengesteld. Zo creëer je met wandlamp Gramineus van het merk Steinhauer een echt huiselijke sfeer door het lampenkapje dat de lichtbron bedekt. Hierbij is ook aan verschillende kleurstellingen in de leefruimte gedacht. Deze lamp is namelijk in diverse kleuren verkrijgbaar. Lampsucces gegarandeerd. Heb je een modern en strak interieur? Dan zijn lampen Cub van Paul Neuhaus en Decco van het merk Searchlight de overweging zeker waard.

Halogeen of LED?

In ons assortiment tref je wandlampen met mogelijkheden voor verschillende lichtbronnen. Veel mensen twijfelen of ze nu voor een halogeenlamp moeten gaan of LED verlichting moeten kiezen. Let er op dat LED lampen veel energiezuiniger zijn. Aan de andere kant is de halogeenverlichting van hogere kwaliteit. Moeilijk kiezen? Zitmaxx Wonen adviseert je voor LED verlichting te gaan wanneer je veelvuldig gebruik maakt van de wandlamp. Staat je wandlamp minder vaak aan? Kies dan voor de halogeenverlichting. Hoewel je bij veel van onze wandlampen uit de lichtbron kunt kiezen, zijn er ook lampen die alleen de lichtbron halogeen of lichtbron LED hebben.