Hangkasten

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Breedte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Open vak chevron-up
Lades chevron-up
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Zwevende hangkast kopen

Bij een hangkast kopen denk je misschien aan een garderobekast om kleding in op te hangen. En ja, deze zijn bij Zitmaxx Wonen ook zeker volop verkrijgbaar. Maar wat wij met hangkasten bedoelen zijn meubelstukken die als het ware aan je wand zweven. Vandaar de naam: zwevende hangkasten. Deze kasten zijn speciaal gemaakt om aan je muur op te hangen. Echt, de grootste zwaargewichten blijven door een ingenieus ophangsysteem strak aan de wand hangen. Dit geeft een prachtige look. Doordat kastpoten ontbreken creëer je bovendien een schitterend ruimtelijk effect. Bij Zitmaxx Wonen kun je deze kastsoorten in veelvoud ontdekken. Bijvoorbeeld in onze woonwinkel in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Maar ook in onze webshop kun je je laten verrassen door de schoonheid van zwevende hangkasten.

Optische verruiming van je woonruimte

Het ophangsysteem van deze kasten is als genoemd bijzonder ingenieus te noemen. Er zweeft namelijk nogal wat ‘in de lucht’. Neem bijvoorbeeld onze uitgebreide collectie TV wandmeubels. In een grote diversiteit aan materiaalsoorten en afmetingen kennen deze meubelstukken stuk voor stuk een bijzonder krachtig ophangsysteem. Dit zorg voor een uiterst solide muurmontage waardoor je er zonder zorgen je televisie op kunt plaatsen. Ook boeken en zware ornamenten kun je er probleemloos op neerzetten. Bovendien zorgt een hangkast voor een optisch ruimtelijk effect. Daardoor zijn hangkasten ook ideaal voor de wat kleinere woonkamers.

Ruime hangkastkeuze

Zoals je van Zitmaxx Wonen mag verwachten is er ook volop keuze aan hangkasten. Naast de verschillende TV wandmeubels kun je ook kiezen voor een horizontale hangkast die een toonbeeld is van de compacte look. Wat bijvoorbeeld te denken van hangkastsoort Napoli Swift? Het kwaliteitsmerk Francesco Dimaro heeft hier echt iets bijzonders van gemaakt. Door het ‘Tip-On voor Tandem’ synchronisatie systeem open je de fronten zonder grepen supereenvoudig. Dit doe je door lichtjes tegen het front aan te duwen. Fantastisch toch? Je kunt daarbij kiezen uit allerlei soorten materialen, kleuren en afmetingen.