Hanglampen

Hanglamp Copper Tafellamp Shiboo
Product weergave 2 | 1

Prachtige hanglampen: pronkstukken aan je plafond

Hanglampen zijn van grote invloed op de interieursfeer van je woning. Zo kun je met het mooiste meubilair en de fraaiste woningaccessoires alsnog de interieurplank volledig misslaan wanneer je voor een verkeerde hanglamp kiest. Hierbij draait het niet alleen om het soort hanglamp dat je kiest, maar vooral ook om de gekozen verlichtingssterkte. De lichtverdeling van de hanglamp is in iedere afzonderlijke woonruimte volledig sfeerbepalend. Om deze reden heeft Zitmaxx Wonen een uitgebreide collectie betaalbare hanglampen voor jou in huis, die stuk voor stuk van topkwaliteit zijn.

Lampen voor iedere interieurstijl

Of je nu een strakke en moderne inrichting heeft of van klassieke accenten houdt, bij Zitmaxx Wonen kun je hanglampen vinden die passen bij ieder interieur. Zo hebben wij design hanglampen van verschillende materiaalsoorten en zo ontbreken ook de populaire industriële hanglampen niet aan onze collectie. Wanneer je op onze site kijkt of een bezoek brengt aan onze winkel in Ter Aar zul je versteld staan van onze ruime en gevarieerde keuze. Je zult hierbij ontdekken dat je ook voor de kroonluchter hanglamp bij ons aan het juiste adres bent.

Varieer voor de juiste lichtsfeer

Ongeacht de stijl van je woninginrichting, is de lichtsterkte van de hanglamp van grote invloed. Zitmaxx Wonen adviseert je daarom altijd eerst een verlichtingsplan te maken alvorens je tot aanschaf van hanglampen overgaat. Stel je hebt een intieme loungehoek in je woonkamer gecreëerd waar je ’s avonds van een lekker wijntje geniet. Je doet je hanglamp aan en door de felheid van het licht verdwijnt de romantieke sfeer als sneeuw voor de zon. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Daarom is het belangrijk in al je leefruimtes voor de juiste lichtsfeervariatie te kiezen.

Maak een bewuste lampkeuze

Bij Zitmaxx Wonen kun je kiezen voor verschillende lampsoorten om in je hanglamp te plaatsen. De lampkeuze is dus geheel aan jou. Zo kun je onder andere voor een halogeenlamp, een spaarlamp of een led-lamp kiezen. De halogeenlamp is minder zuinig dan de spaar- of led-lamp, maar geeft daarentegen wel sfeervoller licht. Een led-lamp is juist zeer energiezuinig en heeft van alle lampen de langste levensduur.