Boekenkasten

filter Filteren & sorteren
plus
Breedte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Open vak chevron-up
Lades chevron-up
Verlichting chevron-up
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Bijzonder stijlvol en functioneel: de boekenkast

Boekenkasten zijn al sinds jaar en dag in menig huishouden te vinden. Dat is uiteraard niet zonder reden. Deze kasten bieden naast de veelzijdige opbergruimte ook een prachtige aanvulling op je interieur. Zo is de boekenkast geschikt voor het bewaren van je huisbibliotheek, maar zeker ook om sfeer mee toe te voegen. Daarbij kun je er al je boeken in plaatsen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Bij Zitmaxx Wonen vind je een grote diversiteit aan deze kasten. Breng een bezoek aan onze winkel in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn) en ontdek het zelf.

Versterk je interieurstijl

Met een boekenkast kun je je interieurstijl sfeervol accentueren. Heb je bijvoorbeeld een modern ingerichte leefruimte? Dan zal trendy Boekenkast OA00040BLWH van Kokoon Design zeker bij je in de smaak vallen. Je moet eerst twee keer kijken voordat je in de gaten hebt dat het hier daadwerkelijk om een kast gaat. Pure elegantie tref je in Bibliotheekkast Saintes van het merk Chique Furniture. Ongeacht of je voor de wit- of zwartgekleurde variant kiest: deze boekenkast wordt standaard met een heuse bibliotheekladder geleverd. Wat een klasse en wat een uitstraling. Dat het hier om een kwaliteitskast gaat blijkt wel uit de garantieperiode. Deze telt maar liefst 5 jaar.

Diverse materiaal- en kleursoorten

Omdat je complete meubilair vaak uit een materiaalsoort bestaat en hetzelfde kleurthema heeft, is het belangrijk dat je boekenkast hierbij past. Daarom kun je het zo gek niet bedenken of Zitmaxx Wonen heeft het als materiaal- en kleursoort in huis. Naast diverse houtsoorten hebben wij ook boekenkasten van metaal en zelfs beton in huis. Je kunt hierbij kiezen uit een kast die is vervaardigd uit een materiaalsoort of een combinatie van meerdere materialen. Op onze site tref je op de productpagina’s in welke kleurmogelijkheden de boekenkast van je voorkeur leverbaar is. Ook staat hier alle informatie over afmetingsmogelijkheden en garantieperiodes.