Fauteuils

Product weergave 2 | 1

Creëer je eigen comfortzone met een fantastisch fauteuil

Fauteuils laten je optimaal genieten in je eigen living. Jouw plek waar je ongedwongen jezelf kunt zijn en heerlijk tot rust kunt komen. Zeg nu zelf, dat heeft iedereen toch nodig? Daarom biedt Zitmaxx Wonen een ruime keuze zodat iedereen zijn of haar ideale relaxstoel vindt. Hierbij is gedacht aan iedere interieurstijl en mate van comfort. Filter eenvoudig jouw voorkeuren op onze site en lees op de productpagina’s alle details. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Ter Aar: hier staan verschillende prachtexemplaren voor je opgesteld.

En alles wat daar tussenin zit. Of je nu het maximale comfort van een relaxstoel zoekt of je bewegingsvrijheid met een draaistoel wilt vergroten: je vindt je fauteuil bij Zitmaxx Wonen. Zelfs het traditionele oorfauteuil zal je bij ons treffen. Haal de typische Engelse sfeer in huis en laat je omhullen door een gerieflijk comfort waar je U tegen zegt. Neem bijvoorbeeld fauteuil Zetel Ripley van het topmerk Chloé. Voor een bijzonder lage prijs bepaal je zelf het materiaalsoort en de kleur. Dit geldt niet alleen voor de kleur van de fauteuil bekleding, maar ook voor de houten poten.

Deze veelzijdige keuzemogelijkheden tref je in ons gehele assortiment fauteuils. Zo behoren de tijden van ietwat oubollige Sta Op Stoelen voorgoed tot het verleden. Schitterende leersoorten en trendy kleurpaletten voeren in ons assortiment de boventoon. Daarbij is er geen enkele interieurstijl uitgezonderd. Van modern tot klassiek en van design tot landelijk: je treft het fauteuil bij Zitmaxx Wonen. Bovendien weten onze bijpassende hockers je interieurstijl feilloos aan te vullen. Ditzelfde geldt voor onze poefs. Al dan niet uit dezelfde meubellijn als de fauteuils weten deze sfeermakers je living smaakvol te accentueren. Voeg her en der wat sierkussens toe en je comfortzone is compleet.