Hockers

Filteren & sorteren
Prijs
tot
Breedte
tot
Hoogte
tot
Snel leverbaar
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Recent door jou bekeken

Creëer een unieke stijl met een sfeervolle hocker

De hocker komt in vele soorten en maten. Zo heb je de traditionele poef en inmiddels ook de kruk in hocker-vorm. De reden voor deze diversiteit laat zich raden. Door de toename van verschillende interieurstijlen is ook de keuze in hockers toegenomen. Zitmaxx Wonen heeft daarom de meest uiteenlopende soorten hockers in het assortiment. Zo bieden we voor iedere interieurstijl een schitterende eyecatcher voor een prachtig sfeervol woonaccent.

Alle materiaalsoorten vertegenwoordigd

In ons hocker assortiment tref je iedere denkbare materiaalsoort. Of je nu voor een stofvariant kiest of een bijpassende leersoort voor je bankstel zoekt, je vindt het bij Zitmaxx Wonen. Binnen de leersoorten kun je daarbij kiezen voor rundleder of kunstleder. Beide leersoorten zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Daar beleef je dus jarenlang plezier van. Ditzelfde geldt uiteraard voor onze stoffen hockers. Bovendien is ook hout tegenwoordig een veel gekozen hocker-materiaal. Voert duurzaamheid in jouw woning de boventoon? Kies dan bijvoorbeeld voor Kruk Wood van designmerk By-Boo. Deze vult ook de landelijke woninguitstraling feilloos aan. Zelfs voor buiten is er een geschikte hocker te vinden: Stool Hartman Da Vinci.

Unieke accenten

De veelzijdigheid van de hocker vertaalt zich onder andere in de eindeloze combinatiemogelijkheden. Je kunt deze meubelstukken eenvoudig verplaatsen waardoor je steeds een andere look in je woonruimte creëert. Daarbij kun je kiezen voor een kleur die past bij je overige meubilair of er juist helemaal uitspringt. Dit laatste effect breng je ook teweeg bij de keuze voor een andere meubelvorm. Zo heb je met Pouffe Festival van het merk Brinker Carpets een ronde wollen hocker waarvan je zelf de kleur bepaalt. Of wat te denken van de Pommel Bench van meubelmerk Authentic Models? Pure nostalgie in deze hocker met trendy onderstel. Kom ook naar onze 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar en laat je verrassen door veel meer bijzondere hockers.