Relaxstoelen

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Draaibaar chevron-up
Materiaal poot chevron-up
Relaxsysteem chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Fauteuil Estelle Ronde fauteuil Lucano
Product weergave 2 | 1

Maximaal relaxen met de relaxfauteuils van Zitmaxx Wonen

Relaxfauteuils worden nog dikwijls geassocieerd met mensen op hoge leeftijd. Geheel onterecht want relaxstoelen bieden iedereen, jong en oud, pure ontspanning. Heb je bijvoorbeeld na een drukke werkdag je kind(eren) net naar bed gebracht en wil je even tijd voor jezelf alleen? Niets is dan lekkerder om heerlijk met een tijdschrift, boek of tv-kijkend ontspannen bij te komen in je relaxfauteuil. Bovendien valt er bij Zitmaxx Wonen ook qua looks van de ontspanningsstoel genoeg te kiezen: van trendy tot klassiek, wij verzekeren je van je ideale relaxfauteuil.

Materiaalsoorten en diverse kleuren

De relaxstoelen van Zitmaxx Wonen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en kleuren. Met onze stoelen creëer je de perfecte combinatie in je leefruimte: een hoog comfortgehalte met een schitterende look. Zo kun je een relaxfauteuil geheel naar eigen smaak samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een stoffenvariant in roodkleur voor je moderne interieur of een geelgekleurde ledervariant als je een echte eyecatcher aan je interieur wilt toevoegen. Ook de kleur- en materiaalsamenstelling van de stoelpoten kun je zelf kiezen. Liever de vintage look? Met relaxzetel Bradford haal je echt iets bijzonders in huis en deze stoel past bovendien in ieders budget.

Ontspannen…

Gaat het je vooral om de functionaliteit van relaxstoelen? Overweeg dan het kwalitatief hoogstaande stoelmerk Hukla. Hoewel ook de Hukla-stoelen in verschillende prachtige designvormen komen, staat Hukla vooral bekend om het absolute comfort met een hoofdletter C. Bovendien kun je met diverse Hukla relaxfauteuils zelf de mate van gemak in de relaxfunctie kiezen. Zo is er de mogelijkheid voor een handmatige bediening van de relaxstanden of een elektrische bediening. Wil je gezellig met je partner ontspannen? Ook daar heeft Hukla aan gedacht: met bankstel Hukla Hollywood relax kun je samen genieten.

Eerst uitproberen?

Twijfel je nog of een relaxfauteuil nu echt iets voor je is, kom dan naar de 15.000 m2 tellende showroom van Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Hier kun je een grote diversiteit aan relaxfauteuils uitproberen. Daarbij geven onze vakkundige medewerkers je graag advies over alle relaxfauteuils die passen binnen jouw interieur.