Loungebanken

filter Filteren & sorteren
plus
Bank Salvatore Bank Trentino
Product weergave 2 | 1

Recent door jou bekeken

Chillen in je eigen stijl: het relaxte comfort van onze loungebanken

Onze loungebank collectie is synoniem met urenlang comfortabel socializen in een o zo ontspannen setting. Onthaasten krijgt een geheel nieuwe betekenis. Omdat geen interieur hetzelfde is, hebben we ons bij de collectiesamenstelling gefocust op relaxen in eigen stijl. Ontdek het zelf in onze showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Op 15.000 m2 puur woongenot tref je ongetwijfeld de loungebank van je dromen.

Check onze veelzijdige materiaalkeuze

Waar de een tot ontspanning komt op echt leer, laat de ander zich liever door een stofvariant omhullen. Daarom heeft Zitmaxx Wonen een grote diversiteit aan materiaalsoorten in huis. Of je nu een loungebank van stof, rundleder of kunstleder zoekt: je vindt het bij ons gegarandeerd. Ook materiaalcombinaties zijn mogelijk. Zo heeft Hoekbank Calia Italia Giulietta standaard een metalen frame, maar kun je de bekleding zelf kiezen.

Kleuren en kleurcombinaties

Ook voor wat betreft de kleuren kun je bij onze loungebanken te kust en te keur. Ga bijvoorbeeld voor een romantische loungesfeer met Loungebank Chartwell | A in de kleur grijs. Liever iets opvallends? Ga dan voor Elementenbank Devano I Country. Deze loungebank bestaat uit losse elementen waar je voor ieder element een aparte kleur kunt kiezen. Of materiaal. Dat is helemaal aan jou.

Loungen op kwaliteitsmerken

Zitmaxx Wonen staat voor topkwaliteit voor ieder interieur. We hebben daarom alleen die zitmeubelmerken in huis die je van de beste kwaliteit verzekeren. Bij ieder meubelmerk werken bovendien de creatiefste ontwerpers die iedere woningsfeer feilloos weten neer te zetten. Zo biedt het merk Dakota RAW je een grote diversiteit aan trendy zitbanken met een unieke twist. Ook weet het merk Be Inspired als geen ander wat comfortabel chillen inhoudt. Deze loungebanken hebben zitvullingen van luxe rendementsschuim en een oerdegelijke ‘nosag’ vering. Nosag betekent letterlijk ‘niet zakken’. Met andere woorden, je beleeft jarenlang zitcomfort met exact dezelfde kwaliteit als toen je de bank aanschafte.