2 zits

filter Filteren & sorteren
plus
loader
Bezig met laden...

Laat je inspireren door onze stylisten

Interieur en stylingtips

Laat je inspireren door onze stylisten

Interieur en stylingtips
Product weergave 2 | 1

Vind gegarandeerd jouw ideale 2 zits bank

Het 2 zits bank assortiment van Zitmaxx Wonen is enorm. Niet alleen in hoeveelheid, maar ook in variatiemogelijkheden. Bij bijna ieder banktype kun je kiezen uit verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Je kunt er zelfs voor kiezen om een relaxfunctie aan jouw 2-zitter toe te voegen. Zo geef je met een enkele 2 zits bank ieder interieur een prachtige sfeer mee. Je kunt natuurlijk ook combineren. Met twee 2-zitsbanken creëer je niet alleen zitruimte voor vier personen, maar ook een speelse ambiance waar veel gezelligheid vanuit straalt.

Talloze combinatiemogelijkheden

Daarnaast biedt Zitmaxx Wonen nog veel meer combinatiemogelijkheden met de 2 zits bank. Zo vind je in onze showroom van 15.000 m2 in Ter Aar bijpassende fauteuils, 2,5-zitsbanken of bijvoorbeeld 3-zitsbanken. Plaats het meubelgeheel op een karpet uit onze vloerkleedcollectie en voilà, een schitterende ambiance is geboren. Ook met de sierkussens, schilderijen en andere decoratie-accessoires uit ons assortiment kun je je 2-zitter bank fantastisch naar voren laten komen. De mogelijkheden zijn eindeloos, ongeacht je interieurstijl en woninginrichting. De 2-zitter is overal een toonbeeld van gemoedelijkheid en bijzonder veel sfeer.

2-zitters in stofvarianten, rund- of kunstleer

Ontdek tijdens je bezoek aan Zitmaxx Wonen de veelzijdige keuze aan materiaalsoorten. Informeer naar de mogelijkheden wanneer jouw 2-zitter niet in de materiaalsoort van jouw voorkeur opgesteld staat. In negen van de tien keer kunnen we jouw ideale bankstel uit een ander materiaalsoort laten vervaardigen. Dit is ook het geval voor wat betreft de kleuren. Zoek je naar een 2-zitter op onze website? Dan tref je al deze informatie op de productpagina van een specifiek banktype. Naast de materiaal- en kleurmogelijkheden lees je hier in welke afmetingsvarianten de bank leverbaar is. Een relaxfunctie toevoegen? Meestal heb je de keuze uit elektrisch of handmatig relaxen. Ook deze informatie vind je op de productpagina.