Gealux

✓ Gealux meubelen voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Gealux
Gealux-volo-fauteuils-relaxfauteuils

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Gealux: zitkwaliteit van Nederlandse bodem

Toen het bedrijf Gealux in 1989 opgericht werd, specialiseerde het zich in de fabricage van hoogwaardig gestoffeerde zitmeubelen. Toen in 2007 een compleet nieuwe fabriek werd gebouwd, prijkten in de bijbehorende showroom toonbeelden van de modernste technieken. Onder andere een geavanceerde stof- en leersnijmachine werd aan hun inventaris toegevoegd. Het resultaat? Gealux staat garant voor topkwaliteit fauteuils met een zorgvuldige materiaalkeuze. Hierdoor wordt je een duurzaam product geboden die volledig in Culemborg wordt vervaardigd. Bij Zitmaxx Wonen hebben we de mooiste exemplaren voor je geselecteerd.

Relaxfauteuil en eyecatcher in één

Of je Gealux nu ontdekt in onze woonwinkel in Ter Aar of online in onze webshop, het eerste wat je opvalt is het prachtige design. Daarnaast is ook de kleurvariatie indrukwekkend. Er is simpelweg geen kleur uitgezonderd bij deze relaxfauteuils. Ditzelfde geldt voor de materiaalkeuze. Kies je voor stof dan heb je daarbij de keuze uit diverse stofvarianten. Verder kun je ook voor de materiaalsoorten rundleder en kunstleder kiezen. Alles tezamen heeft dit bijvoorbeeld Gealux Relaxfauteuil Volo Star als resultaat. Naast de diversiteit in kleuren en materiaalsoorten kun je deze relaxfauteuil ook nog in diverse poten kiezen. Hierbij kan de as 2 tot 4 centimeter verhoogd worden. Het hoofdkussen, de uitzwaaiende voetenbank en het verstelbare rug gedeelte bieden een ongekend zitcomfort.

Diversiteit met hoofdletter D

Door deze enorme diversiteit kun je met de Gealux relaxfauteuils iedere interieurstijl sfeervol completeren. Of je nu een industriële, landelijke, design of klassieke woninglook hebt, je vindt in deze relaxfauteuils altijd een bijzonder stijlvol zitmeubel. Om dit absolute stijlicoon nog meer te accentueren kun je bovendien kiezen voor een bijpassende hocker uit de Gealux Volo collectie. Ga bijvoorbeeld voor relaxfauteuil Volo Zoe en match deze met de gelijknamige hocker. Je kamer zal gevuld worden door een unieke sfeer van deze schitterende eyecatcher.