Flexlux

Merklogo

Flexlux is een gepassioneerde, vakbekwame en ervaren Deense fabrikant van prachtig vormgegeven meubels. Wij maken aantrekkelijke, comfortabele en betaalbare kwaliteitsmeubels.

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Comfortabel zitten, dat willen we allemaal, en het liefst natuurlijk in een stoel die er prachtig uitziet. Met Flexlux maak je dan altijd de juiste keuze. Deze specialist op het gebied van relaxfauteuils heeft een prachtige collectie kwalitatieve stoelen die niet alleen zorgen voor een heerlijke ontspannen zit, maar ook voor een verrijking van de ruimte; waar ze ook komen te staan. De fauteuils en stoelen van Flexlux zijn echte stukjes knap design. Dat zie je direct, want het vakmanschap straalt ervan af. Iets dat alleen nog maar versterkt wordt wanneer je gaat zitten. Of je nu werkt, ontspant, tv kijkt, een boek leest of iets anders doet in je stoel: in deze stoelen zul je altijd heerlijk comfortabel zitten of ontspannen.

Bij Zitmaxx Wonen vind je een riant aanbod prachtige Flexlux stoelen. De designs zijn zeer kenmerkend, maar toch is elke stoel onderscheidend. Dit onder andere dankzij de veelheid aan kleuren waarin de fauteuils leverbaar zijn. Je hebt keuze uit klassieke en moderne exemplaren en door jouw favoriete kleur te kiezen, zul je beschikken over een stoel die enerzijds een absolute blikvanger is, maar die anderzijds perfect op zal gaan in de ruimte. In de zithoek, de hobbykamer of het thuiskantoor: deze stoelen komen overal tot hun recht en voegen altijd iets toe.

Ben je benieuwd naar het zitcomfort van de Flexlux stoelen? Kom dan langs in onze showroom in Ter Aar. Hier kun je zelf ervaren hoe heerlijk het is om plaats te nemen in zo’n fauteuil. Je zult gegarandeerd verkocht zijn. Het enige wat je nog moet doen, is je favoriete model en kleur kiezen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is, want er is veel keus en ze zijn allemaal even fraai. Heb je vragen? Stel ze gerust, in de showroom, telefonisch of online via de mail.