Dutch Design

Merklogo

Met Dutch Design meubilair ben je verzekerd van de unieke zitmeubelstijl die alleen Nederland te bieden heeft. De ontwerpers hebben zich vol overgave op de meubelkunst gestort.

Pagina
Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Met Dutch Design meubilair ben je verzekerd van de unieke zitmeubelstijl die alleen Nederland te bieden heeft. De ontwerpers hebben zich vol overgave op de enigszins minimalistische en innovatieve meubelkunst gestort. Alle kenmerken van de Nederlandse meubelstijl zijn daardoor in dit designmeubilair vertegenwoordigd. Onconventioneel met een vleugje humor, dat is waar Dutch Design voor staat. Bij Zitmaxx Wonen mogen deze meubelstukken van eigen bodem natuurlijk niet ontbreken. In onze showroom van 15.000 m2 in Ter Aar staat een ruim assortiment opgesteld. Zoek je net iets anders? Vraag gerust een van onze deskundige medewerkers: zij helpen je graag.

In de eetkamerstoelen van de Dutch Design-collectie ontdek je geen tierelantijnen in de vormgeving en toch vallen ze je meteen op. Dit komt doordat deze stoelen stuk voor stuk verfraaid kunnen worden met een indrukwekkend arsenaal aan unikleuren en uitvoeringen. Eetstoel Luux is daar een prima voorbeeld van. Denk niet dat de kleur op de afbeelding of in onze showroom de enige mogelijkheid is. Dat is slechts een van de vele kleurmogelijkheden die dit stoeltype te bieden heeft. Ditzelfde geldt voor de variatiemogelijkheden in de uitvoering. De stoel komt in maar liefst vier verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit een geheel of deels dichtgewerkte onderkant in diverse variaties. Bovendien is er de keuze tussen een variant met glijdoppen of met wieltjes.

Deze enorme hoeveelheid aan variatiemogelijkheden tref je ook in de banken, fauteuils en zelfs hockers van dit oer-Hollandse merk. Daar komt bij dat je ook qua materiaalsoorten te kust en te keur kunt. Kies je bijvoorbeeld voor Bankstel Ally I B, dan kun je deze in een prachtige stoffenvariant bestellen maar ook voor een leersoort gaan. Ook geeft dit de mogelijkheid om te combineren met verschillende zitmeubelen tot een prachtig geheel.

Dat het hier om topkwaliteit zitmeubelen gaat blijkt onder andere uit de garantieperiode. Bij ieder meubelstuk van Dutch Design krijg je 5 jaar garantie. De bankstellen hebben daarbij een zogeheten ‘nosag’ vering. Dit betekent dat deze veringen bijzonder stevig zijn en niet doorzakken.