Anne Lighting

Merklogo

Bij Anne Lighting wordt elk product gemaakt met de grootste aandacht voor detail. Zo zorgen wij ervoor dat al onze ontwerpen zullen schitteren in ieder huis.

Pagina
Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
Breedte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Anne Lighting is een Nederlands bedrijf dat actief is in de verlichtingsbranche. In 2014 besloten Anne en haar moeder hun eigen verlichtingslijn op te zetten. Dat was niet zo vreemd, want Anne komt uit een familie die meer dan 80 jaar ervaring heeft in deze branche. Met de ervaring en kennis van haar vader, groot- en overgrootvader hebben Anne en haar moeder inmiddels een eigen designdraai gegeven aan dit betaalbare en schitterende lichtmerk. Ontdek bij Zitmaxx Wonen deze bijzondere lichtcollectie en de eigenzinnige ontwerpen van deze succesvolle moeder-dochter onderneming.

Anne Lighting onderscheidt zich door niet klakkeloos de laatste trends te volgen, maar door zich vooral te laten inspireren door jouw verlichtingswensen, ontwerpers en interieurspecialisten. Dit zie je ook duidelijk in de collectie bij Zitmaxx Wonen naar voren komen. Er is gedacht aan iedere interieurstijl in zowel de tafellampen als de vloerlampen, maar ook in de hanglampen, de wandlampen en de plafondlampen. Enerzijds is er volop keuze aan designlampen, moderne lampen en industriële lampen. Maar anderzijds kun je ook voor een klassieke en landelijke woninginrichting een unieke lamp van dit topmerk bij ons vinden.

Naast aan iedere interieurstijl, heeft Anne Lighting ook aan de verschillende kleurpaletten in een woning gedacht. Zo is hanglamp Crinoline gemaakt van aluminium en metaal en verkrijgbaar in de kleuren wit, groen, blauw en grijs. Deze verscheidenheid aan kleuren vind je bij Zitmaxx Wonen ook terug in zowel de tafellamp als de wandlamp en plafondlamp van het type Brusk. Ben je op zoek naar een echte eyecatcher in je woonruimte? Overweeg dan hanglamp Millstone. Deze unieke hanglamp van aluminium en metaal zal je nergens anders kunnen vinden. Of kies voor hanglamp Pulp Fiction: deze lamp is gemaakt van pulp en karton en wordt geaccentueerd door heuse popnagels.

Recent door jou bekeken