Een goed interieuradvies is goud waard

Steeds meer meubelwinkels, waaronder ook Zitmaxx Wonen bieden jou de mogelijkheid van een interieuradvies aan. Het houdt in dat je een advies krijgt om jouw huis zo mooi mogelijk in te richten en daarbij zo dicht mogelijk bij je eigen smaak te blijven. Vaak zijn kopers op dat laatste gebied behoorlijk zoekende en de interieur adviseur kan je in dat geval goed helpen. Waar kijkt een dergelijke adviseur nou naar; we hebben een paar zaken voor je op een rij gezet.

Jouw stijl

Je weet vast wel of jouw stijl voor meubels klassiek, trendy, industrieel of landelijk is. Weet je dit niet, dan kan de adviseur met jou aan de hand van een aantal voorbeelden van meubels in kamers tot een keuze komen. De adviseurs van Zitmaxx Wonen zijn erin gespecialiseerd om jou interieur te laten passen bij jouw smaak. Men zal doorvragen bij het interieuradvies naar jouw voorkeur voor een kleur of een bepaald uiterlijk van je meubels. Daarnaast zal men bij een dergelijk advies rekening houden met de kleuren die het beste bij jou passen. Daarbij let men op een aantal dingen.

Kleur bekennen met een interieuradvies

Aan de hand van een kleurenwaaier zal men bij een interieuradvies bepalen met welke kleuren een huis wordt ingericht. Jouw voorkeur mag uiteraard betrekking hebben op de kleur van de meubels zelf of de stoffering daarvan, maar ook op de accessoires die jouw huis kleur moeten geven. Jouw voorkeur voor een kleur is heel persoonlijk; het is goed om jouw unieke persoonlijkheid in je huis te laten terugkomen. Naast jouw smaak kijkt men ook naar de ruimte zelf. Men kijkt naar de lichtinval en de grootte van de vertrekken in jouw huis. Het is goed om de kleuren zo te kiezen dat jouw woning zo ruim mogelijk eruit komt te zien. Met een goed advies krijg je een huis waarin je nog jarenlang verliefd bent op jouw interieur.

Terug naar boven