Garantie

Zitmaxx Wonen is méér dan zitspecialist alleen. Wij zijn de grootste fullservice woonwinkel van Nederland gericht op het mogelijk maken van meer 'koperssucces' en 'ontvangersgeluk' van onze klanten.

Dit zijn de momenten van waarheid waar wij het verschil kunnen, willen en moeten maken.

"Koperssucces"

Is een tweerichting-straat die verder gaat dan méér geld uit je budget halen alleen. Het is een gevoel, net zo goed als een resultaat.

Van het creëren van 'little smile moments' tijdens de (advies)-gesprekken, tot het voelen en vieren van dat 'Hoera'-moment door het sluiten van die ultieme aankoop. Want het succes van onze klanten, is ons succes.

"Ontvangersgeluk"

Met een dienstverlenende mentaliteit en handige bezorgopties, komen we bij de mensen thuis. Want hier komt alles bij elkaar. Daarom staat tijd nemen en aandacht geven centraal, om van een standaard aflevermoment een bijzonder geluksmoment te maken.

Fundering voor succes
De voordelen van Zitmaxx Wonen vormen het fundament van wat ons sterk maakt en de Triade van Zitmaxx Wonen wat ons anders maakt, zo geven wij 5 jaar garantie op het grootste deel van onze uitgebreide collectie.

Contact opnemen
Wanneer je een vraag hebt of een melding wilt maken, kun je een email sturen naar service@zitmaxx.nl Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen vragen wij je (indien mogelijk) een duidelijke foto van het product en het ordernummer bij te voegen.

Informatie plooivorming 

Informatie pilling

Informatie kussens opschudden