Vloerkleden

Product weergave 2 | 1

Vervolmaak je interieur met een vloerkleed

Vloerkleden geven ieder interieur een sfeervol accent. Of je je woning nu modern hebt ingericht of een klassieke uitstraling hebt gegeven, met een vloerkleed geef je iedere interieurstijl de finishing touch. Zitmaxx Wonen heeft een zeer ruime en betaalbare collectie vloerkleden die bovendien van topkwaliteit zijn. Neem daarom een kijkje op onze site of bezoek onze winkel in Ter Aar en ontdek het comfort van onze vloerkleden collectie.

Door de grote diversiteit aan interieurstijlen, smaken en voorkeuren, heeft Zitmaxx Wonen een gelijke diversiteit aan vloerkleden in het assortiment. Zoek je een vloerkleed voor je moderne interieur dat in de wintermaanden warmte geeft aan je voeten en daarnaast geluiddempend werkt? Dan verdient een hoogpolig vloerkleed onze aanbeveling. Gaat je voorkeur uit naar een opvallend design dat als echte eyecatcher in je woonkamer moet fungeren? Kies dan bijvoorbeeld voor een laagpolige variant met patchwork vormgeving. Hierbij kennen onze patchwork vloerkleden diverse kleurcombinaties en daarnaast verschillende tinten van dezelfde kleur. Ook hebben wij vintage vloerkleden waarbij binnen het patchworkpatroon andere patronen verweven zijn.

Wil je de kleursamenstelling van je woninginrichting extra kracht bij zetten? Overweeg dan uni vloerkleden. Dit betekent dat je bijvoorbeeld voor een beige vloerkleed kunt kiezen wanneer je interieur voornamelijk uit aardetinten bestaat. Ook kun je bij Zitmaxx Wonen kiezen voor een vloerkleed in onder andere roodtinten om een opvallend en smaakvol accent toe te voegen aan je grijskleurige interieur.

Naast de bijzondere uitstraling van deze sfeermakers vergroot je met een Zitmaxx Wonen vloerkleed ook het gevoel van comfort. Zo voelen onze wollen varianten niet alleen warm aan, maar hebben ze daarnaast een isolerende en geluiddempende werking. Verder weert wol vuil en is wol haast niet ontvlambaar: ideaal voor woonkamers met een open haard. Ook wanneer je vloerverwarming heeft zijn onze vloerkleden van wol of gecombineerd met wol een absolute aanrader.