Bezorgen en afhalen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de maat van het artikel en het type bezorging.

Wat kun je verwachten van onze eigen bezorgdienst:

Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

Corona Update
Op dit moment houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en gebruiken desinfectiemiddelen en handschoentjes. Wij leveren op dit moment alleen tot aan de voordeur. De veiligheid van onze medewerkers staat voorop en wij doen er alles aan om de gezondheid van onze klanten te beschermen. We accepteren geen contant geld en graag met eigen pen de afleverbonnen ondertekenen. Zodra deze aanpassingen niet meer nodig zijn zullen wij natuurlijk weer bezorgen op de manier zoals u van ons gewend bent.

*Met uitzondering van de Waddeneilanden en een aantal postcodegebieden in België.
** Bij het naar binnen brengen zijn wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

 

Terug naar boven