Al 20 jaar pure vakmanschap

Over ons

Zitmaxx Wonen is de grootste woonwinkel van Nederland voor woongeluk en leefplezier. Van het creëren van 'little smile moments' tijdens de (advies)-gesprekken, tot het voelen en vieren van dat 'Hoera'-moment door het kunnen vinden en sluiten van die ultieme aankoop. Dit is waar voorbereiden, onderhandelen en gunnen bij elkaar komen om samen het meeste mogelijk te maken. Want het succes van onze klanten, is ons succes.
Over ons
Historie

Als familiebedrijf hebben wij altijd vertrouwd op de kracht van het collectief. In voor en tegenspoed. Waar we als nichespeler in banken boven zijn komen drijven door het bieden van de scherpste prijs, draait het meer en meer om service, design, keuze en kwaliteit. Waar-voor-je geld betekent, naast slim inkopen, namelijk steeds meer het kunnen bieden van een ruim assortiment dat aansluit bij de laatste woontrends en designs voor een betaalbare prijs.

Wij staan klaar voor jou

Service staat bij Zitmaxx Wonen hoog in het vaandel. Het streven is, ten alle tijden, een glimlach op het gezicht van de klant. Of je nu zoekt naar trendy of tijdloos, wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van wonen. Door ons grote en gevarieerde aanbod, proberen wij een assortiment te creëren dat naadloos aansluit op de wens van elke klant. Op deze manier hopen wij jou te voorzien van een interieur waar je elke dag van kan genieten.

Rachel van der Drift, Zitmaxx Wonen
“Meer dan alleen maar meubels.”
Rachel van der Drift, Zitmaxx Wonen

Onze waardes

"Klantervaring boven alles"
Zitmaxx Wonen is de go-to woonwinkel van Nederland voor woongeluk en leefplezier. Van het creëren van 'little smile moments' tijdens de (advies)-gesprekken, tot het voelen en vieren van dat 'Hoera'-moment door het kunnen vinden en sluiten van die ultieme aankoop. Dit is waar voorbereiden, onderhandelen en gunnen bij elkaar komen om samen het meeste mogelijk te maken. Want het succes van onze klanten, is ons succes.
"Koperssucces"

Is een tweerichting-straat die verder gaat dan meer geld uit je budget halen alleen. Het is een gevoel, net zo goed als een resultaat.

Van het creëren van 'little smile moments' tijdens de (advies)-gesprekken, tot het voelen en vieren van dat 'Hoera'-moment door het sluiten van die ultieme aankoop.

De voordelen van Zitmaxx vormen daarbij het fundament van wat ons sterk maakt en de Triade van Zitmaxx wat ons anders maakt.

"Ontvangersgeluk"

Met een dienstverlenende mentaliteit en handige bezorgopties, komen we bij de mensen thuis. Want hier komt alles bij elkaar. Daarom staat tijd nemen en aandacht geven centraal, om van een standaard aflevermoment een bijzonder geluksmoment te maken.

Laat je inspireren in onze woonwinkel.

Rogier
Rogier
Filiaalmanager