Al 20 jaar puur vakmanschap

Over ons

Zitmaxx Wonen is de grootste meubelzaak van Nederland, met een uitgebreid assortiment en deskundig advies. Kom langs in onze showroom van ruim 15.000 m2 en laat je inspireren. Ons doel is het vinden van de ultieme aankoop en het creëren van een sfeervol thuis voor iedereen. Want het succes van onze klanten, is ons succes!
Over ons
Geschiedenis

Zitmaxx Wonen is een vertrouwd familiebedrijf dat in 2005 is opgericht door vader en zoon. Het begon klein, met de verkoop van een aantal bankstellen, maar door slim in te spelen op de veranderende markt wisten zij Zitmaxx uit te groeien tot een van de grootste meubelzaken van de Benelux. Zitmaxx Wonen biedt een ruim assortiment, dat aansluit op de laatste woontrends, voor een betaalbare prijs.

Wij staan voor jou klaar

Een goede service staat bij Zitmaxx Wonen hoog in het vaandel. Door ons grote en gevarieerde aanbod proberen wij een assortiment te creëren dat aansluit op de wens van elke klant. Als je er op onze website niet uitkomt, ben je van harte welkom in onze woonwinkel. Hier vind je ons diverse assortiment aan betaalbare kwaliteitsmeubelen van bekende topmerken. Onder het genot van een kopje thee of koffie kan je onze adviseurs raadplegen voor een gratis, persoonlijk interieuradvies. Bij ons vind je alles onder één dak!

Stobbeweg 19-21 | 2461 EX Ter Aar
Bezoek onze winkel!
Stobbeweg 19-21 | 2461 EX Ter Aar

Onze waarden

De ervaring van de klant gaat boven alles

De inrichting van je huis is een belangrijk onderdeel van jouw identiteit. Zitmaxx Wonen is de woonwinkel van Nederland voor het verkrijgen van woongeluk en de perfect op jou aansluitende woonstijl.

Wij streven naar het vinden van de ultieme aankoop.

Uitstekende Service

Bij Zitmaxx maken wij tijd vrij voor een zitmoment met de klant. Onder het genot van een kopje thee, koffie, of chocomelk voor de liefhebber, kan je met een van onze verkopers rond te tafel zitten voor deskundig advies. Onze verkopers zijn professioneel, denken echt met je mee en geven eerlijke raadgeving, zonder poespas.

Heb je naderhand nog vragen, dan kan je contact opnemen met onze Servicedesk.

Sfeervolle showroom

In onze showroom zijn er veel verschillende woonstijlen te vinden en producten met uiteenlopende prijsklassen, waardoor er voor iedereen een ultieme aankoop is. We spelen in op het complete plaatje van een inrichting, van de woonkamer, naar de eetkamer, tot aan de slaapkamer. Maak het geheel af met ons brede aanbod aan decoratie.

Onze showroom is inspirerend, overzichtelijk en rolstoelvriendelijk. Kom langs en bewandel een showroom vol mogelijkheden!