Lounge bank Sheffield

Lounge bank Sheffield
  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Geen aanbetaling in winkel

Lounge bank Sheffield

Loungebank Sheffield van het merk Only Lounge is verkrijgbaar in meer dan 175 kleuren. Je kunt kiezen uit diverse afmetingen. 

Productinformatie
Zitdiepte
Ondiep
Diep
Zithoogte
Laag
Hoog
Levertijd & opties
Verwachte levertijd
Afleveropties
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Staat jouw uitvoering er niet bij?
Dit model is in nog véél meer uitvoeringen leverbaar.
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)
Kies je kleur
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Heb je een product via het internet of de telefoon besteld en ben je toch niet helemaal tevreden, dan is er een mogelijkheid om het product retour te sturen. Echter, de kosten van het retourneren zijn voor jezelf. Natuurlijk mag je het product ook zelf, kosteloos, komen terugbrengen op onze vestiging. Veel van onze producten kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. Bij andere producten vervalt het retourrecht, bijvoorbeeld omdat het een op maat gemaakt artikel betreft. Bij deze producten wordt bij het bestellen keurig vermeld dat deze op maat gemaakt worden. Zie de pagina Ruilen en Retourneren voor meer informatie.

 

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een product opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Daarnaast is er een live chat beschikbaar waar je direct met al je vragen terecht kan. Deze vragen worden door een gespecialiseerde verkoper beantwoord. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via 0172-609060 of verkoop@zitmaxx.nl..

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Lounge bank Sheffield
Marco van Stralen stelde de vraag:
"De breedte maat 270 is deze ook verkrijgbaar in 230?"

Kan max 230kwijt

Beste Marco, Loungebank Sheffield is enkel leverbaar in 270 cm. Loungebank Chartwell kan wel meer aangepast worden. Deze kan ook in 234 cm geleverd worden.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Bekijk alle vragen over dit product
Katrien Verswijvel stelde de vraag:
"kan deze bank ook eventueel gemaakt worden in breedte 260?"

Beste Katrien, Loungebank Sheffield is leverbaar in meerdere maten, 270 cm zit het dichtst bij 260 cm. Eventueel hebben we ook nog deze bank, deze is vergelijkbaar en leverbaar in 259 cm.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Sanne Van Vroonhoven stelde de vraag:
"Is de bank Sheffield lounge ook met andere afmetingen te bestellen? Bv. 350 lang, zoja wat is de prijs hiervan? Met vriendelijke groet Sanne van Vroonhoven "

Beste Sanne, loungebank Sheffield is in veel verschillende afmeting leverbaar. Hierbij een link naar de diverse uitvoeringen van Model Sheffield. We kunnen de loungebank Sheffield eventueel ook voor je op maat laten maken.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren
Terug naar boven