Bankstel Pickwick

Bankstel Pickwick
  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Bankstel Pickwick

Bankstel Pickwick van het merk Beach Living is verkrijgbaar in meer dan 175 kleuren. Je kunt kiezen uit diverse afmetingen. Dit bankstel wordt standaard uitgevoerd inclusief sierkussens. 

Productinformatie
Zitdiepte
Ondiep
Diep
Zithoogte
Laag
Hoog
Levertijd & opties
Verwachte levertijd
Afleveropties

Thuisbezorgen

 49,-


Afhalen bij onze vestiging in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam). Van ma t/m za tussen 10.00 en 17.00 uur. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Staat jouw uitvoering er niet bij?
Dit model is in nog véél meer uitvoeringen leverbaar.
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)
Kies je kleur
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Heb je een product via het internet of de telefoon besteld en ben je toch niet helemaal tevreden, dan is er een mogelijkheid om het product retour te sturen. Echter, de kosten van het retourneren zijn voor jezelf. Natuurlijk mag je het product ook zelf, kosteloos, komen terugbrengen op onze vestiging. Veel van onze producten kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. Bij andere producten vervalt het retourrecht, bijvoorbeeld omdat het een op maat gemaakt artikel betreft. Bij deze producten wordt bij het bestellen keurig vermeld dat deze op maat gemaakt worden. Zie de pagina Ruilen en Retourneren voor meer informatie.

 

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een product opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Daarnaast is er een live chat beschikbaar waar je direct met al je vragen terecht kan. Deze vragen worden door een gespecialiseerde verkoper beantwoord. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via 0172-609060 of verkoop@zitmaxx.nl..

Bepaalde meubels zijn erg groot en worden in één geheel geleverd. Als je een draaitrap hebt of een smal trappenhuis, is het vaak moeilijk in te schatten of je meubelen via de trap naar boven gaan. Ook een lift is niet altijd geschikt om je meubelen naar boven te brengen. De meeste meubels met een lengte boven de 200 cm, passen niet meer in een (kleine) lift. Als je twijfelt of je meubelen naar boven kunnen worden gebracht, dan adviseren wij om contact op te nemen met onze afdeling planning. Als het niet mogelijk is om via de trap of met de lift je meubelen naar boven te brengen, dan kan het ook nog met een verhuislift. De kosten hiervan komen echter wel voor jouw rekening en deze verschillen per regio. Informeer van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Bankstel Pickwick
Yvonne joppe stelde de vraag:
"Zijn dit losse hoezen"

Beste Yvonne, Bankstel Pickwick II heeft inderdaad losse hoezen. Door de vorm van de armleuning is de hoes van de romp er niet af te halen.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Bekijk alle vragen over dit product
Marianne stelde de vraag:
"Zijn de kussens wasbaar?"

Beste Marianne, bij bankstel Pickwick zijn alle zit, rug en sierkussens voorzien van ritsen zodat je de hoezen van de kussens zo kunnen halen en kan reinigen.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Ann stelde de vraag:
"Leveren jullie ook in België? Is er een meerprijs? "

Beste Ann, wij leveren bankstel Pickwick ook in België. De afleverkosten zijn dan € 80,-.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Erwin Erdbruggen stelde de vraag:
"bestaan deze ook in 1 zit "

Beste Erwin, van bankstel Pickwick is ook een 1 zits leverbaar. Hierbij de link naar de 1 zits Pickwick. 1 zits Pickwick

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Dhr Jacobs stelde de vraag:
"Hoe die is de zit van deze bank en de hoogte van de het deel waar je met de rug tegen aan zit? Dit omdat ik 2 mtr groot ben. In afwachting op uw reactie, Met vriendelijke groet, dhr jacobs Betreft bankstel pickwick 3 zits bank"

Beste dhr. Jacobs, bij bankstel Pickwick is de hoogte vanaf de zitting tot en met de bovenkant van de rugleuning is 50 cm.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren
Terug naar boven