Stoel After-Hours | Domicil

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Stoel After-Hours | Domicil

Informatie

Fauteuil Domicil After-Hours van het merk Domicil is verkrijgbaar in diverse kleuren rundleder en kunstleder. Deze fauteuil komt met metalen pootjes.

Productinformatie
Zitdiepte
Ondiep
Diep
Zithoogte
Laag
Hoog
Zitdiepte
55 cm
Zithoogte
41 cm
Hoogte
72 cm
Breedte
73 cm
Diepte
82 cm
Garantie
5 jaar
Levertijd & opties
Levertijd

12-16 weken

Leveropties

Thuisbezorgen

  • Nederland € 49,00
  • België € 99,00

Afhalen bij onze vestiging in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam). Van ma t/m za tussen 10.00 en 17.00 uur. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Kies je kleur
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Centrale Branche Wonen

Wij geven op onze producten een 2-jarige Centrale Branche Wonen (CBW) garantie.

Daarnaast krijg je ook nog de Zitmaxx Wonen garantie. Deze is doorgaans langer, in de meeste gevallen zelfs 5 tot 10 jaar op de constructie en verbindingen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Veelgestelde vragen

Een product via het internet of de telefoon besteld en toch niet helemaal tevreden? Veel van onze producten kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. Sommige producten uitgezonderd, bijvoorbeeld omdat je deze zelf specificeert. Bij producten die je niet terug kan sturen staat vermeld dat deze op maat gemaakt worden, ook wordt dit tijdens het bestellen vermeld. (Dekbedden en matrassen die uit de verpakking gehaald zijn mogen niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne). De kosten van het retourneren zijn wel voor jezelf, natuurlijk mag je het ook zelf komen langsbrengen.

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Wil je de bestelling die je hebt geplaatst toch wijzigen of annuleren dan kun je dit doen door contact op te nemen met onze klantenservice via verkoop@zitmaxx.nl. Bij een bestelling via onze webshop kan je een wijziging aanbrengen tot 14 dagen na levering (Met uitzondering van producten die speciaal voor jou op maat zijn of worden gemaakt).

Bij producten die speciaal voor jou op maat zijn of worden gemaakt dien je er rekening mee te houden dat er annuleringskosten aan verbonden kunnen zijn.

Wij zijn aangesloten bij het CBW en Webshop Keurmerk. 

Veilig en betrouwbaar winkelen op het internet!
De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten ook via internet aanbieden. Met meer dan 2600 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Op termijn zullen wij ons aansluiten bij de Stichting Geschillen Commissie.

Onlangs heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie. In deze toets wordt gekeken of een keurmerk en de manier waarop het keurmerk wordt verleend, wel betrouwbaar is. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt met een rapportcijfer, op de schaal van 1 tot 10. 


Het Webshop Keurmerk heeft een 10 gekregen. Klik hier voor de rapportage.

Als je de bestelling bij ons in de winkel plaatst dan vragen wij geen aanbetaling. Doe je de bestelling in onze webshop of telefonisch dan vragen wij (afhankelijk van het artikel) een vooruitbetaling of een aanbetaling van minimiaal 10%.

Het is bij een online bestelling mogelijk om met creditcard te betalen, in de winkel is het alleen per PIN of contant.

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Stoel After-Hours | Domicil
doreen stelde de vraag:
"bestaat deze ook in lichtblauw"

Beste Doreen, Fauteuil Domicil After-Hours kan helaas niet in de lichtblauwe kleur geleverd worden, alleen donkerblauw is qua blauw kleuren hierbij beschikbaar voor deze fauteuil.

Simone | Verkoopster bij Zitmaxx Wonen
Bekijk alle vragen over dit product
jannie stelde de vraag:
"De zithoogte zou ik graag weten van de stoel,,"

Beste Jannie, fauteuil Domicil After-Hours heeft een zithoogte van 41 cm.

Simone | Verkoopster bij Zitmaxx Wonen
johan adams stelde de vraag:
"hallo ben zeer geinteresseerd in Fauteuil Domicil After-Hours maar er is zoveel keus uit het rundleder waar moet ik op letten bij de juiste keuze van het rundleder,je hebt afgedekt door en door, semi aniline door en door,protected, vol aniline door en door ??? zou je me kunnen zeggen waar het verschil precies in zit in de diverse keuzes van het leder ???? en de verschillende catogorieen wat zit daar weer het verschil in ??? ik zit in categorie 25 bolzano rundleder te kijken is dit een goede keus voordat ik een beslissing maak??? bij voorbaat dank, "

Beste Johan Adams, leders zijn er inderdaad in veel verschillende mogelijkheden. Hieronder uitleg over verschillende eigenschappen. Bolzano is een mooi, dik en redelijk zacht leder.

Een belangrijke eigenschap van leder is de afdekking. Wij maken onderscheid tussen 3 verschillende soorten afdekking van leder: Afgedekt, (vol)-aniline en semi-aniline.
Afgedekt leder is het makkelijkst te onderhouden, het leder is dicht van structuur en vuil kan er niet of moeilijk in trekken. Maar omdat het dicht van structuur is voelt het vaak wat kouder en harder aan. (Vol)-aniline leder is juist het tegenovergestelde van afgedekt leder, het leder is open en vloeistoffen trekken er snel in, waardoor het leder al snel een geleefd effect krijgt. Het voordeel van open leder is dat het een natuurlijke uitstraling heeft en dat het warm en zacht aanvoelt. Semi-aniline leder zit tussen afgedekt en aniline leder in, het is niet helemaal open waardoor vloeistoffen er niet snel in trekken. En omdat het ook weer niet helemaal dicht is voelt het niet zo koud aan als afgedekt leder.

Omdat de verschillende lagen van de huid uit elkaar gehaald worden ontstaan er ook verschillende diktes. Naast sterkte geeft dikker leder de bank ook meer body doordat plooien voller vallen.

Bijna al het leder wat Zitmaxx Wonen in collectie heeft is door en door geverfd. Het voordeel van door en door geverfd leder is dat krassen in het leder minder opvallen doordat dat de binnenkant van het leder de zelfde kleurtint heeft als de buitenkant.

Simone | Verkoopster bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren
Terug naar boven