Koinor (15)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt

Koinor: Kwaliteit met een hoofdletter K

Koinor staat bekend als een van Europa’s meest vooraanstaande zitmeubelfabrikanten. Deze Duitse kwaliteitsproducent levert dagelijks honderden banken en fauteuils aan bestemmingen in Europa en overzees. Het is dus niet zonder reden dat Zitmaxx Wonen een uitgebreide Koinor collectie heeft opgesteld in de 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Wij nodigen je van harte uit ons te bezoeken om zelf deze superieure zitmeubelkwaliteit te ervaren.

Zitcomfort voert de boventoon

Wanneer je voor het eerst plaatsneemt op een Koinor kwaliteitsmeubel, dan ontdek je pas echt wat comfortabel zitten inhoudt. De gebruikte materialen waaronder stof en rundleder zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en geven bovendien een fantastische uitstraling aan ieder interieur. Er is volop kleurkeuze en ook zijn er verschillende afmetingen van deze bankmeubelen bij Zitmaxx Wonen verkrijgbaar.

Grote variatie aan banksoorten

De Koinor kwaliteitsbanken komen bovendien in een grote verscheidenheid aan soorten. Telt je huishouden meerdere gezinsleden? Dan zijn de hoekbanken Ramon, Goal en Gulliver uitstekende keuzes. Daarbij zijn voor de juiste zitondersteuning bij hoekbank Ramon de armleuningen verstelbaar en op meerdere plekken kan de hoek van de rug worden aangepast. Wil je met familie en vrienden comfortabel tafelen? Kies dan voor een van de vele eetbanken- of hoeken die ons assortiment rijk is. Zo bestaat eethoek Bottom uit twee ronde banken met rugleuning plus een ronde hocker van hetzelfde materiaalsoort en in dezelfde kleur. Verder heeft Zitmaxx Wonen ontspanningsvolle loungebanken en trendy design sofa’s van Koinor in het assortiment.

Kwaliteitsfauteuils

Naast de uitgebreide bankencollectie van Koinor hebben wij ook diverse fauteuils van dit kwaliteitsmerk in huis. Ook bij deze zitmeubelen is er volop keuze in kleur, materiaal, afmeting en soort. Bij de chaise longue Raoul kom je heerlijk tot ontspanning en met relaxfauteuil Safira V5 loop je de kans meteen na het zitten in slaap te vallen. Naast de verschillende stofferingen, kleuren en poten, heeft deze comfortstoel namelijk manuele, elektrische, en sta-op relaxmogelijkheden. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je de elektrische variant ook nog uitbreiden met een massage pakket. Stap nu ook in de Koinor ontspanningswereld bij Zitmaxx Wonen en ontdek het comfort.

Terug naar boven