2,5 zits

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Zitcomfort chevron-up
Relaxsysteem chevron-up
Losse kussens chevron-up
Materiaal poot chevron-up
Poothoogte chevron-up
tot
Zithoogte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...

Laat je inspireren door onze stylisten

Interieur en stylingtips

Laat je inspireren door onze stylisten

Interieur en stylingtips
Product weergave 2 | 1

Net wat meer comfortrijke ruimte: 2,5 zits bank

De 2,5 zits bank is een zeer populair banktype. Deze banken zijn dan ook ideaal wanneer je naar een bank met veel zitcomfort zoekt, maar te weinig ruimte hebt voor een 3-zitsbank. Bij Zitmaxx Wonen valt er veel te kiezen. Zo kun je je 2,5 zits bank helemaal zelf samenstellen. Kies de kleur- en materiaalsoorten die bij je woonstijl passen. Wil je het zitcomfort naar het absoluut maximale verhogen? Ga dan voor de 2,5-zitsbank met relaxfunctie. Bankhangen was nog nooit zo ontspannend. Bovendien kun je ervoor kiezen deze relaxfunctie handmatig of elektrisch te bedienen.

Er is geen kleur- of materiaalsoort dat ontbreekt aan de 2,5 zits bank collectie van Zitmaxx Wonen. Hierdoor kun je voor de 2,5-zitter zelf je voorkeurskleuren- en materialen kiezen, maar je kunt hierin ook variëren met andere bankformaten of fauteuils. De diverse stijlen vind je namelijk ook terug in de andere meubels uit ons assortiment. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een fauteuil in dezelfde kleur- en materiaalsoorten als je 2,5-zitsbank aan je wooninrichting toe te voegen. Of ga juist voor een wat speelser karakter. Een donkergrijs gekleurde 2,5-zitter met een 3-zitsbank in iets lichtere grijstint geeft exact dat speelse effect.

Of je nu voor je landelijke living een 2,5-zitter zoekt of voor je trendy interieurdesign: bij Zitmaxx Wonen vind je hem gegarandeerd. Neem bijvoorbeeld Bankstel Paradisa van het meubelmerk Vintage. Dit bankstel is in diverse materiaalsoorten verkrijgbaar en dat geldt ook voor de kleuren. Bovendien komt dit bankstel standaard met maar liefst twee handmatige relaxfuncties. Deze kun je optioneel met elektrische bediening bestellen. Verder is dit bankstel een uitstekend voorbeeld van combinatiemogelijkheden in ons veelzijdige assortiment. Je kunt Bankstel Paradisa namelijk ook als 2-zits bank bestellen. Samen vormen deze bankstellen een schitterend geheel waarop je gezamenlijk heerlijk tot rust kunt komen.