Xaralyn

Merklogo

Xaralyn beschikt over een breed assortiment aan decoratieve haarden. Onze haarden zij de meest veilige en zuinige haarden, en brengen warmte en sfeer in huis.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Een fraaie haard voegt stijl en sfeer toe aan elke kamer en er zijn maar weinig haarden die hier beter in slagen dan de sfeerhaarden van Xaralyn. Dit merk biedt tal van haarden, klein en groot, losse exemplaren en inzethaarden en zelfs prachtige haarden en zuilen voor buitengebruik. Kijk rond in de collectie en je zult je absoluut geïnspireerd voelen. Dus: voor wat voor soort haard ga jij? De haarden van Xaralyn werken over het algemeen op bio ethanol, hetgeen hen geschikt maakt voor toepassing in elk huis. Extra knap is dat zowel de klassieke haarden als de moderne varianten qua design grote indruk maken. Kwaliteit komt bij dit merk dus in vele vormen.

Wat is de ideale Xaralyn haard voor bij jou thuis? Dat ligt natuurlijk geheel aan jouw smaak en interieur. Een ding is zeker: in de collectie van Zitmaxx Wonen zul je absoluut kunnen slagen, want wij bieden voor ieder wat wils. Van grote, klassieke haarden (maar dan niet brandend op hout, maar op bio ethanol dus er is geen traditionele afvoer benodigd) tot kleine, trendy designhaarden: je kunt jouw favoriete exemplaar eenvoudig vinden, want deze haarden zijn altijd uitgesproken in een bepaalde richting.

Bijna overal waar verbranding optreedt, is wel sprake van enige vorm van vervuiling, maar de haarden van Xaralyn kunnen absoluut geclassificeerd worden als schone haarden. Zo zijn er naast haarden op bio ethanol ook waterdamhaarden, elektrische haarden en sfeerhaarden waarbij geen klassiek rookkanaal benodigd is. Wel de uitstraling, niet de nadelen. Dankzij het brede aanbod heeft Xaralyn bovendien voor bijna iedereen wel een passende oplossing, passend bij je budget. Heb je vragen over de haarden? Schroom niet om ons te bellen of te mailen. Wij geven je graag informatie en helpen je verder.