Waterdamphaard Basket Cassette 400 Basket Cassette

Waterdamphaard Basket Cassette 400 Basket Cassette
Gratis verzending
Vraag je kortingscode
  • Veilig betalen
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen retourrecht

Waterdamphaard Basket Cassette 400 Basket Cassette

Gratis verzending

Waterdamphaard Basket Cassette 400 van het merk Xaralyn is een decoratieve elektrische haard. Deze waterdamphaard is een elektrische haard waarbij water door middel van een ultrasone verdamper wordt verdampt. Deze waterdamp is niet heet en wordt aangelicht met lampen waardoor de waterdamp lijkt op vlammen. Dit product bestaat uit een Cassette 400 plus en een losse 'basket'. De haard kan dus direct in een bestaande haard worden geplaatst. Op een vol reservoir brandt de haard 6-7 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis.

Bij deze waterdamphaard kan je kiezen voor een knisper module. De knisper module bootst het geluid na van een open haard met knappend hout, er zijn verschillende geluidseffecten mogelijk. Het geluid kan naar wens hard of zacht worden ingesteld. De module is oplaadbaar en werkt ongeveer 4 uur op een volle batterij. In het tabblad "extra opties" kan je kiezen voor deze optie. 

Afmetingen Cassette 400: 40,5 x 21,6 x 33 cm (B x D x H cm)
Afmetingen Basket: 400: 42,5 x 22,3 x 35 cm (B x D x H cm)

Productinformatie
Merk
Xaralyn
Energielabel
A+++
Breedte
42.5 cm
Diepte
22.3 cm
Hoogte
35 cm
Afstandbediening
Ja, radiografisch
Haard type
Inzethaard
Brander
Waterdamp (elektrisch)
Vuurbeeld
Doorkijk
Verwarming
Nee
Warmte-output (Watt)
140 watt
Wateraansluiting
Waterreservoir
Materiaal
Metaal
Retourneren
Binnen 30 dagen
Garantie
2 jaar
Levertijd & opties
Verwachte levertijd
Afleveropties
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de afmetingen van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst:
Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Tegen extra kosten.
** Bij het naar binnen brengen gelden wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Jazeker, wij zijn aangesloten bij twee keurmerken; het CBW en Webshop Keurmerk. Beide bieden de garantie dat u bij ons zeker bent van uw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan hun richtlijnen voldoen en bieden de keurmerken onafhankelijke bescherming aan jou.

CBW-erkend
CBW-erkenning is onder andere gericht op meubelwinkels. De CBW erkenning geeft zekerheid over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Daarnaast zijn wij met onze CBW-erkenning ook aangesloten bij de Geschillencommissie Wonen. De consument kan deze geschillencommissie inschakelen welke een geschil dan onafhankelijk beoordeelt.

Webshop Keurmerk
Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

 

Wij garanderen dat onze prijzen de laagste prijzen zijn. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht het toch nog gebeuren dat je een artikel ergens anders goedkoper ziet horen wij het graag. Binnen 4 dagen na aankoop passen wij de aankoopprijs aan of kun jij de order kosteloos annuleren. Wel moet het natuurlijk hetzelfde product en voorwaarden betreffen.

Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ook veel artikelen worden op bestelling geproduceerd door onze leveranciers wereldwijd. De levertijd is verschillend per leverancier. Bij de productinformatie staat ook de levertijd van het betreffende product vermeld.

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een product opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Daarnaast is er een live chat beschikbaar waar je direct met al je vragen terecht kan. Deze vragen worden door een gespecialiseerde verkoper beantwoord. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via 0172-609060 of verkoop@zitmaxx.nl..

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Waterdamphaard Basket Cassette 400 Basket Cassette
Wm visser stelde de vraag:
"Wat is de lengte van het net snoer,van het waterdamp haard vader cassette 400 xaralyn?"

Beste Wm, wat leuk dat je interesse hebt in de waterdamphaard Basket Cassette 400. De lengte van het snoer is +/- 1,5 meter.

Fleur | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren

Vraag je kortingscode

Op de vorige pagina heb je aangegeven een kortingscode te willen ontvangen voor het product Waterdamphaard Basket Cassette 400 Basket Cassette.Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

* Vereiste velden

Terug naar boven