Sfeerhaarden

filter Filteren & sorteren
plus
Geschikt voor buiten chevron-up
Merk chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Oogstrelende uitstraling van een sfeerhaard

Sfeerhaarden worden steeds vaker aan het interieur toegevoegd en dat is niet zonder reden. Naast de schitterende ambiance weet een sfeerhaard een grote mate van huiselijkheid te creëren: het gevoel omhuld te worden door warmte en sfeervolheid. Bij Zitmaxx Wonen hebben we daarom een grote diversiteit aan sfeerhaarden in de collectie. Zoek je naar een fonkelende sfeerhaard voor je living? Of wil je jouw terras verwarmen met de romantiek van een buitenhaard? Bij ons kun je te kust en te keur.

Stroom in plaats van schoorsteen

De enorme populariteit van de sfeerhaard is niet in de laatste plaats te danken aan de toegankelijkheid van deze haarden. Voor een traditionele haard ben je afhankelijk van de aanwezigheid van een schouw en schoorsteen in je woning. Met onze ruime collectie sfeerhaarden is een rookkanaal echter niet meer nodig. Zo heeft Zitmaxx Wonen diverse elektrische sfeerhaarden waarvoor je enkel een stopcontact nodig hebt om van een sfeervolle ambiance te kunnen genieten. Wanneer je naast stroom ook kalkvrij water toevoegt, dan heb je een prachtige waterdamp haard. Deze sfeerhaarden, meestal zonder ruit, geven naast een sprankelend vuurbeeld een realistisch rookeffect.

Zuiverschone en betaalbare kwaliteitshaarden

Ook voor de bio ethanol haard heb je geen rookkanaal nodig. Dit type sfeerhaard is daarnaast erg in trek doordat bio ethanol een schone, zuivere en betaalbare brandstof is. Deze sfeerhaarden hebben keramische branders waarbij roetvorming en rookgassen niet aan de orde zijn. Wel moet je om een goede ventilatie denken.

Mooie ambiance en sfeervolle warmte

Welke sfeerhaard je voorkeur ook geniet, bij Zitmaxx Wonen zul je zeker een haard vinden naar jouw smaak. Je kunt bij ons kiezen voor enkel de optische sfeer van een haard, of voor de combinatie van een sfeervolle haard met warmte afgevende kwaliteiten. Bovendien kunnen wij bogen op tal van tevreden klanten die ons prijzen om onze veelzijdige en betaalbare kwaliteitsassortiment sfeerhaarden.