Inzethaard LED Lucius | Xaralyn

Inzethaard LED Lucius | Xaralyn
 259,-
Gratis verzending
Vraag je laagste prijs
  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel
Inzethaard LED Lucius | Xaralyn

Inzethaard LED Lucius | Xaralyn

 259,-
Gratis verzending

Inzethaard Lucius van het merk Xaralyn functioneert op basis van een LED verlichting en heeft een regelbaar vlambeeld te bedienen met afstandsbediening. De haard heeft een verwarmingsfunctie van 600 tot 1400 Watt. De haard kan gebruikt worden als bijverwarming of enkel decoratief.

Productinformatie
Merk
Xaralyn
Breedte
62 cm
Hoogte
61 cm
Diepte
20 cm
Haard type
Inzethaard
Warmte-output (Watt)
1400
Afstandbediening
Ja, radiografisch
Vuurbeeld
Enkelzijdig
Brander
Elektrisch
Garantie
5 jaar
Levertijd & opties
Levertijd
3-4 weken
Afleveropties

Thuisbezorgen

  • Nederland Gratis verzending
  • België € 49,00

Afhalen bij onze vestiging in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam). Van ma t/m za tussen 10.00 en 17.00 uur. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de maat van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst:
Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Tegen extra kosten.
** Bij het naar binnen brengen gelden wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Jazeker, wij zijn aangesloten bij twee keurmerken; het CBW en Webshop Keurmerk. Beide bieden de garantie dat u bij ons zeker bent van uw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan hun richtlijnen voldoen en bieden de keurmerken onafhankelijke bescherming aan jou.

CBW-erkend
CBW-erkenning is onder andere gericht op meubelwinkels. De CBW erkenning geeft zekerheid over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Daarnaast zijn wij met onze CBW-erkenning ook aangesloten bij de Geschillencommissie Wonen. De consument kan deze geschillencommissie inschakelen welke een geschil dan onafhankelijk beoordeelt.

Webshop Keurmerk
Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

 

Wij garanderen dat onze prijzen de laagste prijzen zijn. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht het toch nog gebeuren dat je een artikel ergens anders goedkoper ziet horen wij het graag. Binnen 7 dagen na aankoop passen wij de aankoopprijs aan. Wel moet het natuurlijk hetzelfde product en voorwaarden betreffen.

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Inzethaard LED Lucius | Xaralyn
Fokkinga stelde de vraag:
"Is dit een haard die je in een bestaande opening kan duwen en wat Ikn se binnenlaten van deze. Bij voorbaat dank "

Beste Fokkinga, de inzethaard LED Lucius | Xaralyn is bedoeld om in te bouwen.

Denise | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Bekijk alle vragen over dit product
Nico stelde de vraag:
"ik ben voor een oudere dame een inzet openhaard aan het zoeken en ik kwam bij jullie uit de maten van de melini zijn 62cm bij 62 cm bij plm28 diep is dit juist"

Beste Nico, Inzethaard Top Flame Melini Ruby Fires heeft een breedte van 62 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 62 cm.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Van klaveren stelde de vraag:
"Wij hebben een inzet kacheltje maat 57x55 met een afschroefbaar. Front kan dat kacheltje in mijn schouw front los is 62x66 en zit om kacheltje Heen"

Beste van Klaveren, Inzethaard Top Flame Melini is aan de voorkant 67 x 47 cm (h x b), dit front is 2 cm dik, daarachter zit nog een blok van 19,5 cm van 65,5 x 45,5 cm (h x b). Als ik het goed begrijp zal de achterkant van 65,5 x 45,5 cm erin passen. De ruimte die je over hebt adviseren wij op te vullen met een zwarte (houten) paslijst.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Inzethaard LED Lucius | Xaralyn.Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

* Vereiste velden

Terug naar boven