Comfort Living

Merklogo

De meubelen van Beach Living voorzien ieder interieur van een unieke uitstraling. De kwaliteit van dit meubilair is uitzonderlijk goed, tegen zeer scherpe prijzen.

Pagina
Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

De Beach Living banken zijn stuk voor stuk schitterende stijlelementen. Ieder interieur wordt van een unieke uitstraling voorzien. De kwaliteit van dit meubilair is uitzonderlijk goed, tegen zeer scherpe prijzen. Ook jij zult je hier ongetwijfeld over verbazen, maar het is toch echt waar. Niet voor niets dus, dat Zitmaxx Wonen een ruim keuzeaanbod van Beach Living banken voor je heeft samengesteld. Je kunt deze collectie ook bewonderen in onze showroom in Ter Aar (15.000 m2). We verwelkomen je graag en onze medewerkers helpen je met ieder interieurvraagstuk.

Wat onmiddellijk opvalt bij het bekijken van onze Beach Living collectie: de enorme keuze in bekleding soorten en kleursamenstellingen. Dit komt doordat aan iedere interieurwens is gedacht. Wat zou het namelijk jammer zijn als je precies het bankstel van je voorkeur vindt maar het is niet in jouw interieurkleur verkrijgbaar. Bij de collectie van Zitmaxx Wonen hoef je je daar geen enkele zorgen over te maken. Ieder zitmeubel van dit merk is in een grote variëteit aan bekleding soorten en kleuren verkrijgbaar.

Herkenbaar en toch uniek, dat is misschien wel de beste omschrijving van de zitmeubelen van dit merk. Iedere woonstijl vind je in dit meubelmerk terug, maar dan net even anders dan dat je gewend bent. De bankstellen beginnen al bij 1,5-zits en voor een indrukwekkend geheel kun je voor de gigantische U-banken kiezen. Ook voor fauteuils in uiteenlopende designs kun je te kust en te keur. Enerzijds vul je met Fauteuil Cisca je landelijke uitstraling feilloos aan. Anderzijds haal je met Fauteuil Caroline Circles IV een eyecatcher van jewelste in huis. Je merkt al, wat je meubelwens ook is, in de ruime zitmeubelen collectie van Zitmaxx Wonen vind je precies wat je zoekt: unieke zitmeubelen voor een bijzonder zachte prijs.

Recent door jou bekeken