Domicil

✓ Domicil producten voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Domicil

De historie van Domicil

Ik droomde van inspirerende woningen die je omarmen.

De geschiedenis van Domicil begon met deze droom, gedeeld door drie creatieve visionairs, Brigitta Jaeggle, Armin Eberlein, en Hans Dahme. Samen zijn ze opgenomen om unieke lifestyle producten (vooral bankstellen) die individuele ambities weerspiegelen te creëren. Dit leidde tot de oprichting van Domicil in 1978, met de eerste winkel in Weingarten, Duitsland. Sindsdien is de naam Domicil synoniem geworden voor inspirerende droomhuizen. 

De designers van de banken van Domicil:

  • Hans Hopfer - Zijn trouw aan zijn roots, zijn ongedwongen en uitnodigend ontwerpen Vol met een liefde voor het leven, ontwerpt hij "voor mensen die hun huis niet gewoon inrichten, maar inrichten voor in het echte te leven." Bankstel model Arezzo ontworpen door Hans Hopfer.
  • Nathan Yong - De eerlijkheid in zijn ontwerp aanpak, gecombineerd met de sociale integriteit die zijn ontwerp filosofie onderstreept, heeft geresulteerd in goede doordachte producten die niet alleen in de behoeften voorzien, maar ook inspireren.
  • Teun van Zanten - Zijn geloof in de zuiverheid van vorm en functie zie je overal in zijn minimalistische ontwerpen. De ontwerpen zijn hedendaags in haar gevoeligheden, maar ademen de warmte en het comfort uit waarin Teun van Zanten gelooft dat hoe een echte thuis moet zijn.