Domicil

Merklogo

De geschiedenis van Domicil begon met een droom over woningen die de ziel omarmen. Al sinds 1978 doen wij ons best om deze belofte waar te maken voor onze klanten.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Het meubilair van Domicil staat voor inspirerende lifestyle ontwerpen die individuele ambities weerspiegelen. Het trio topdesigners van dit kwaliteitsmerk weet telkens weer te verrassen. De passie van Hans Hopfer ligt in het ongedwongen en uitnodigende design. Voor Nathan Yong draait het om eerlijkheid in combinatie met sociale integriteit. Teun van Zanten gelooft in zuiverheid van vorm en functionaliteit, vandaar zijn minimalistische ontwerpen voor het ‘echte thuis’. Kortom, de banken en fauteuils van Domicil zijn unieke lifestyle producten die net even anders zijn en je het ultieme thuisgevoel bieden. Bij Zitmaxx Wonen ben je helemaal aan het juiste adres voor jouw ideale meubelstukken van dit kwaliteitsmerk.

Of je nu een loungebank, een hoekbank of een U-bank zoekt, bij Zitmaxx Wonen heb je ongekend veel keuze aan deze inspirerende banken. Het ongekende comfort zal je hullen als in een heerlijk warm bad zodra je plaatsneemt. Neem nu Loungebank Arezzo, ontworpen door Hans Hopfer. Deze loungebank heeft een klassieke stijl en biedt je een comfortabele longchair en verstelbare hoofdsteunen. Voor wat betreft de bediening van het geïntegreerde relaxsysteem kun je kiezen uit de handmatige optie of de elektrische optie. Net zoals al het andere meubilair van Domicil stel je zelf je ideale bankstel samen. Je hebt keuze uit allerlei materiaalsoorten zoals stof, rundleder, kunstleder en dat geldt ook voor de kleuren en eventuele patronen hierin. Qua uitvoering is het aan jou of je een 2-, 2,5-, 3-, 3,5-, of 4-zitbank wilt.

Ook de fauteuils van Domicil passen als gegoten in je living. Kies bijvoorbeeld voor Relaxfauteuil Journey. Door het geïntegreerde relaxsysteem garanderen we je urenlang ontspanningsgenot. Je hebt de keuze uit de uitvoering met rits of met bies als stijlvolle accentuering. Daarbij kun je de bies in eenzelfde kleur kiezen als de bekleding van deze relaxfauteuil of in een contrasterende kleur.