Donc

Merklogo

Eenmaal op Donc Furniture meubelen gezeten en je weet pas echt wat comfort inhoudt. Ook hebben de looks van ons designmeubilair al een enorme aantrekkingskracht.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Eenmaal op Donc Furniture meubelen gezeten en je weet pas echt wat comfort inhoudt. Allereerst hebben de looks van dit designmeubilair al een enorme aantrekkingskracht. Een grote variëteit aan schitterende kleuren komt tot uitdrukking in een evenzo grote variëteit aan zitmeubelen. Wat je interieurstijl ook is: Donc Furniture spreekt je zeker aan. Bij Zitmaxx Wonen kun je je hart ophalen aan een grote collectie van dit kwaliteitsmerk. Kom naar onze showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn) en overtuig jezelf van dit unieke design en bijzonder hoge comfort.

Nee, voor standaard zitmeubilair ben je bij dit designmerk niet aan het juiste adres. Wel als je van heerlijk ontspannen zitten houdt en net even dat vleugje unieks aan je woonuitstraling wilt toevoegen. De eetkamerstoelen uit de Donc Furniture-collectie van Zitmaxx Wonen zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Ieder gewenst materiaalsoort is verkrijgbaar. Ditzelfde geldt voor de kleuren en soms zelfs uitvoeringen. Neem bijvoorbeeld eetkamerfauteuil Jibbe. Deze moderne stoel kun je in iedere kleur, materiaalsoort en uitvoering bestellen die je maar wenst. Wieltjes eronder? Geen enkel probleem.

De ruime keuze van Donc Furniture beperkt zich niet tot enkel eetkamerstoelen. Ook eetbanken, fauteuils en bankstellen behoren tot de collectie. Je kunt hierbij kiezen voor dezelfde designlijn als de eetkamerstoelen, of voor totaal iets anders gaan. Combineer en varieer met de materialen en kleuren en bij elkaar wordt het een prachtig geheel met eigen draai. Iedere interieurstijl is hierbij sterk vertegenwoordigd. Zo kun je voor moderne, design, industriële, klassieke en landelijke woonstijlen te kust en te keur. In ieder zitmeubel tref je dezelfde hoogstaande kwaliteit en diverse opties, zoals armleuningen. De een wil graag met en de ander juist zonder. Beide varianten zijn bij Zitmaxx Wonen volop verkrijgbaar.