Premium Interior

Merklogo

Premium Interior heeft stoere moderne unieke tafels. Er zijn verschillende soorten vormen tafels waarbij het blad is gemaakt van massief eikenhout en waarvan de poot ook massief hout kan zijn of van metaal. Het eikenhout zorgt ervoor dat elke tafel uniek is. Eikenhout leeft en heeft unieke nerven, een karakteristieke textuur en heeft mooie warme tinten. De tafel zal zich thuis voelen binnen meerdere stijlen.

Pagina
Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Bij Premium Interior worden de tafels vervaardig uit geheel of gedeeltelijk massief eikenhout. Premium Interior produceert stoere en unieke tafels die je (eet)ruimte compleet maakt.

De verschillende soorten tafels hebben hun eigen vorm tafelblad en poten. Sommige tafels bestaan volledig uit massief eikenhout en andere tafels hebben metalen poten. Er zijn verschillende soorten tafels passend bij meerdere stijlen, zoals: design, industrieel, japandi, landelijk, modern en retro. De eettafel is een belangrijk meubelstuk in je woning en is de plek om gezellig met de hele familie of vrienden een avondje te tafelen of rustig in de ochtend met een ontbijtje op te starten. Voor elke ruimte heeft Premium Interior een passende maat eettafel om uit te kiezen.

Er is een meubel in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek, landelijk of modern. Kom bij Zitmaxx langs en bewonder al deze prachtige meubelen.