Lucide Lampen
✓ Lucide lampen voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Lucide verlichting
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 4

Verlichting van Lucide voor de laagste prijs

Op zoek naar lampen van Lucide die betaalbaar zijn en passen in elk interieur? Bij Zitmaxx Wonen ben je hiervoor aan het juiste adres. Dit Vlaamse lampenmerk staat bekend om de schitterende designs die niet alleen betaalbaar zijn maar ook zeer functioneel. Je kunt bij ons terecht voor hun vloerlampen, hanglampen en plafondlampen maar daar blijft het niet bij. Ook voor tafellampen, booglampen en wandlampen kun je bij ons te kust en te keur. Om een gerichte keuze te maken kun je op onze site je voorkeuren eenvoudig filteren.

Ons ruime keuzearsenaal aan Lucide lampen

Stel, je wilt meerdere lampen en/of lampsoorten voor je interieur, dan wil je natuurlijk wel dat deze perfect bij elkaar matchen. Daarom kun je bij ons kiezen uit diverse verlichtingsseries van Lucide. Alle lampsoorten in een bepaalde serie sluiten qua uitstraling naadloos op elkaar aan. Denk dan aan de vormgeving van de lamparmaturen, de materiaal- en de kleursamenstelling. Ditzelfde geldt voor de verlichtingsbron. Heb je een industriële woonlook bijvoorbeeld, dan kun je onder andere kiezen voor de serie met draadlampen als verlichtingsbron. Zo is er voor elke interieurstijl de perfecte match te vinden.

Specifieke eigenschappen zoals de fitting en dimbaarheid

Naast de verschillende series van Lucide kun je ook kiezen uit verschillende specifieke eigenschappen. Ook deze eigenschappen filter je eenvoudig op de site van Zitmaxx Wonen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vloer- of hanglamp met E27-fitting of zoek je een wandlamp met G9-fitting? Andere fittingssoorten zijn de E14-, GU10- en G4-fitting. Verder kun je ook selecteren of je de lamp of lampen van je keuze kunt dimmen. Daarnaast is er de keuze uit de lampsoort. Kies je bijvoorbeeld voor een ledlamp of gaat je voorkeur uit naar gloeilampen? Wat je keuze ook is, bij ons slaag je gegarandeerd in je zoektocht naar de ideale verlichting van Lucide.

Terug naar boven