Hukla

Merklogo

Hukla is het traditionele merk voor ontspannen zitcomfort. De relaxfauteuils en hoogwaardige banken staan voor een maximaal comfort en een ongeëvenaard design.

Pagina
Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Hukla biedt comfortabele relaxfauteuils om lekker in te ontspannen. Het moederbedrijf van deze organisatie is Polipol, gevestigd in Duitsland. In 1990 beginnen er 7 medewerkers bij Polipol met de ontwikkeling van woonprogramma’s. Inmiddels bestaat het bedrijf uit meer dan 5000 werknemers die met passie aan de slag gaan met de ontwikkeling van nieuwe meubels. Deze meubels zijn niet alleen te koop in Duitsland, de relaxfauteuils gaan wereldwijd. Dus ben jij op zoek naar een fauteuil om lekker in te relaxen? Kom dan langs bij Zitmaxx Ter Aar en probeer de stoelen van Hukla uit!

Het bedrijf werkt met kernwaarden om de beste producten te kunnen leveren bij de klant. Allereerst vinden zij het belangrijk dat iedereen waardering voor elkaar heeft, elkaar respecteert en dat de werknemers kunnen bouwen op elkaar. Ten tweede moet iedereen verantwoordelijk zijn en de juiste keuzes kunnen maken op basis van de wensen van de klanten en leveranciers. Kwaliteit is ook een punt waaraan de organisatie veel aandacht besteed. Dit naast het ontwikkeling van de nieuwe technieken voor de mooiste relaxfauteuils. Tot slot wil het bedrijf rendabel blijven, zodat zij kunnen blijven groeien en iedereen kunnen voorzien van de comfortabelste fauteuils.

Hukla wil voor iedereen een comfortabele fauteuil kunnen afleveren. Comfort is dan ook het belangrijkste onderdeel voor de organisatie. De stoelen worden met zorgvuldigheid gemaakt in de eigen meubelmakerij. De fauteuils kunnen altijd aangepast worden aan de wensen van de klant, nieuwe ontwikkelingen en vaardigheden. Op deze manier ontstaan er altijd vernieuwde meubels. Om te zorgen voor het beste comfort wordt alleen met de beste materialen gewerkt. Zo kunnen de relaxfauteuils bij iedereen jaren mee en heb je er vele jaren plezier van.

Hukla heeft een passende relaxfauteuil voor elk interieur. Niet alleen zijn er fauteuils in verschillende stijlen, kleuren en stoffen, de fauteuils zijn ook beschikbaar in verschillende maten. De stoel past dus altijd goed bij jouw lichaam. Er zijn handmatige en elektrische relaxsystemen beschikbaar. Door deze opties maak je de stoel precies zoals jij hem wilt hebben. Er zijn dus relaxfauteuils voor een klein en groot budget. Kom om alle opties van de Hukla relaxfauteuils te bekijken eens langs bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar. Onze verkopers vertellen jou graag meer over alle opties.

Recent door jou bekeken