MySons

Merklogo

Het Nederlandse merk MySons creëert prachtige, handgemaakte meubels, kasten en accessoires met een vintage of bohemian uitstraling.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1


Het Nederlandse merk MySons heeft in korte tijd naam gemaakt met prachtige, handgemaakte meubels, kasten en accessoires met een vintage of bohemian uitstraling. De producten van dit merk passen naadloos in een vintage interieur, maar voegen ook sfeer en luxe toe aan een strak of modern interieur. De producten blinken uit in design, kwaliteit en materiaalgebruik. Voor welke stijl kies jij?
 

Als je denkt dat vintage handgemaakte meubels onbetaalbaar zijn, dan zul je bij dezen positief verrast worden. Eén van de redenen waarom dit merk zo populair is, is omdat het bewijst dat kwaliteit, originaliteit, vakmanschap én goede prijzen hand in hand kunnen gaan. Ook jij kunt een prachtige handgemaakte kast, tafel of stoel van MySons in huis halen.
 

Ondanks dat het hier handgemaakte producten betreft, heb je een ruime keuze uit verschillende stijlen. Of je nu van sfeervol vintage, stoer industrieel of bohemian/eclectisch houdt: er zijn altijd wel stoelen, kasten of tafels waar je helemaal verliefd op wordt. Dat is de kracht van MySons: dit zijn niet slechts spullen voor erbij, maar échte eye catchers die jouw interieur definiëren.
 

Je interieur stylen is niet altijd even gemakkelijk. Stoelen, kasten, tafels en andere items moeten namelijk in je interieur passen. Hoe is dit te combineren met een echte eye catcher? Je weet dat design echt goed is, wanneer opvallende items jouw kamer van extra uitstraling voorzien, zonder afbreuk te doen aan het grotere geheel. Precies dat is wat de producten van MySons doen: wat je interieurstijl ook is, je vindt in het assortiment altijd jouw gedroomde item: net die ene kast, stoel of tafel die ontbrak en die jouw interieur helemaal afmaakt, ongeacht je stijl.