Tower Living

Merklogo

Tower Living is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende en trendsettende partner in meubilair. Een team van designers ontwerpt bij ons de meubelen en complete woonprogramma’s.

filter Filteren & sorteren
plus
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

In 1992 is Tower Living begonnen als meubeldistributeur, inmiddels is dit bedrijf een populaire organisatie voor verkopers, groothandels en inkoopbedrijven om mee samen te werken. De firma is niet alleen succesvol binnen Nederland, maar groeit ook verder buiten Nederland. Ze produceren, maken en importeren een moderne collectie van kwaliteitsmeubels. Belangrijke kernwaarden voor het bedrijf zijn samenwerking, snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhoudingen en op maat gemaakte producten. De hedendaagse, moderne meubels van de organisatie zijn te vinden in de showroom van Zitmaxx Wonen. Je bent van harte welkom in Ter Aar om de meubels van Tower Living te komen bekijken.

Samenwerken is de belangrijkste kernwaarden van Tower Living. Voor klanten is dit erg fijn, omdat het bedrijf altijd wil inspelen op de wensen van de klant. De meubelstukken kunnen helemaal worden afgestemd op jouw wensen. Wilt u het bankstel of de fauteuil bijvoorbeeld in een andere kleur, stof of afmeting dan is dit allemaal mogelijk. De firma blijft met hun samenwerkingen altijd bezig met het ontwerpen van nieuwe collecties. Zij vinden het belangrijk om jouw als klant te blijven verrassen met een nieuw assortiment.

Tower Living heeft verschillende collecties waardoor de keus voor de klanten erg ruim is. Ben je op zoek naar meubels voor jouw industriële interieur kijk dan eens bij de eettafels van Giant. Of wellicht zijn de fauteuils van Gibson iets voor jou? Toch liever een een romantische inrichting? Ook dit kan met de meubels van deze organisatie. Kijk bijvoorbeeld eens naar de collectie van Marshall. Deze serie heeft kasten in allerlei verschillende maten. Binnen deze collectie komt de kleur wit vaak terug.

Ook heeft deze firma een klassieke collectie. Hiervoor zou je eens kunnen kijken bij Athalie. Dit woonprogramma gebruikt rustige kleuren en sierlijke vormen. Is dit ook niks van jou dan is er nog het moderne & functionele assortiment. De meubels van deze collectie komen in vrijwel elk interieur tot zijn recht. Met deze meubels creëer je vaak rust, zodat er lekker kan worden ontspannen. Dus ben je op zoek naar industrieel, romantisch, klassiek of modern? Voor al deze stijlen kun je terrecht bij Zitmaxx Wonen voor de collectie van Tower Living. Op onze website heb je nog meer keus en vind je zeker het perfecte item voor in jouw interieur.