Ter Halle

Merklogo

Ter Halle produceert wanddecoratie van olieverf, glas schilderijen, spiegels en inlijstingen. Hen doel is om sfeer te creëren en mensen weg te laten dromen.

Filteren & sorteren
Materiaal
Prijs
tot
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Ter Halle schilderijen voor binnen en buiten

De Ter Halle schilderijen komen van een superstudio uit Nijverdal die al meer dan 25 jaar de mooiste wanddecoratiestukken op de markt brengt. Wat kun je van dit topmerk verwachten? Een prachtige diversiteit aan schilderijen die je van de ene verbazing in de andere laten vallen. Bovendien heeft het bedrijf oog voor actuele trends. Dit is de reden waarom er ook canvasschilderijen voor het buiteninterieur zijn gecreëerd. Meer dan voldoende aanleiding dus voor Zitmaxx Wonen om een ruime selectie voor je te maken en toe te voegen aan ons assortiment. Deze ware kunststukken kun je bekijken in onze showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn) of in onze webshop. Bovendien heb je hier de mogelijkheid je materiaalvoorkeuren eenvoudig in te stellen.

Wanddecoratie voor ieder interieur

De designers van Ter Halle hebben er in de superstudio alles aan gedaan de verschillende woonstijlen op unieke wijze in wanddecoratie te verwerken. Of je nu een modern, industrieel, landelijk of klassiek interieur hebt: deze eyecatchers vullen iedere woonstijl schitterend aan. Daarbij is ook gedacht aan materiaalvoorkeuren. Op onze productpagina kun je daarom aan de linkerzijde een eenvoudige filteroptie toepassen die je laat kiezen tussen glas, canvas, metaal en hout. De unieke afbeeldingen op de schilderijen worden weergegeven in een breed scala aan kleuren dus jouw ideale kleurpallet zit er zonder twijfel tussen.

Prachtig decor voor je buitenbeleving

We noemden het al, de Ter Halle schilderijen zijn ook voor je buiteninterieur verkrijgbaar. En hoe. Je hebt bij Zitmaxx Wonen de keuze uit meer dan 50 verschillende soorten buitenschilderijen. Ook hier kun je weer te kust en te keur aan kleurvariaties. Zo geef je feilloos een fantastisch accent aan je tuindecor. Neem bijvoorbeeld Buitenschilderij Luik. Zodra je dit schilderij op hebt gehangen waan je je meteen in een authentieke romantische sfeer. Als verlengstuk van je bloembed kun je daarnaast kiezen uit een enorme verscheidenheid aan buitenschilderijen met bloemafbeeldingen. Zelfs fruitsoorten passeren de revue van deze bijzondere wanddecoratie.

Recent door jou bekeken