Hoektafels

Product weergave 2 | 1

Recent door jou bekeken

Functionele eyecatcher: de hoektafel

Hoektafels geven ieder interieur een sfeervol accent en dragen bovendien bij aan het gemak van de bewoners. Zoals de naam al zegt wordt de hoektafel veelal in een hoek geplaatst. Dit kan de hoek van een kamer zijn maar eveneens de hoek waar bijvoorbeeld twee bankstellen bij elkaar komen. Ook tussen twee relaxfauteuils voelt deze tafel zich volledig op zijn plek. Je merkt het al, dit type tafel biedt veel mogelijkheden bij het inrichten van je leefruimte. Bij Zitmaxx Wonen hebben we daarom een grote diversiteit aan hoektafels in het assortiment. Omdat geen hoek hetzelfde is, kun je bij ons terecht voor tafels in allerlei soorten en afmetingen.

Trendy design of landelijke look

Zoals je van Zitmaxx Wonen mag verwachten bieden wij volop keuze aan hoektafels voor iedere woningstijl. Zo haal je met salontafel Basket van het merk By-Boo een wel heel bijzonder exemplaar in huis, die volledig volgens de laatste interieurtrends is vormgegeven. Liever een tafel van hout of hout gecombineerd met andere materiaalsoorten? Voor bijzettafel Xin van het merk Eleonora Meubelen is acaciahout gebruikt in combinatie met robuuste metalen. Hierdoor past deze tafel in zowel een industrieel interieur als in een interieur met landelijke uitstraling. Verder behoren ook materiaalsoorten als marmer, lamulux en glas tot onze hoektafelcollectie.

Meten is weten

Juist bij een hoektafel komt het er op aan dat je de juiste afmetingen kiest. Niet alleen de breedte en de diepte zijn belangrijk, maar ook de hoogte. Naast een bankstel bijvoorbeeld, is het van belang dat de tafelhoogte niet de bankhoogte overstijgt. Om deze reden kun je op onze productpagina alle afmetingen per hoektafel filteren. Wil je het liever met eigen ogen zien? Breng dan een bezoek aan Zitmaxx Wonen in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). In onze showroom van 15.000 m2 kun je zelf je ideale hoektafel opmeten. Indien gewenst geven we je daar een passend en vriendelijk advies bij.