Bureaus

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Lengte chevron-up
tot
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Recent door jou bekeken

Noeste arbeidsuren aan een stijlvol werkbureau

Een werkbureau in huis, het lijkt wat tegenstrijdig. Niet met de schitterende meubelstukken van Zitmaxx Wonen. Bij ons vind je namelijk maximaal comfort en een unieke interieurstijl verenigd in een en hetzelfde bureau. Thuis werken was nog nooit zo fijn. Ideaal voor in de kamer van je kind of voor jezelf in de studeerkamer. Zelfs in de living zijn onze werkbureaus een toonbeeld van decoratiepracht. Bekijk ze op je gemak op onze site of breng een bezoek aan onze showroom in Ter Aar. Je vindt er gegarandeerd het werkbureau waar je optimaal aan presteert.

Werkbureau voor ieder interieur

Om gehoor te geven aan alle verschillende interieurstijlen heeft Zitmaxx Wonen een geschikt werkbureau voor iedere woninginrichting in het assortiment. Een strakke en moderne stijl tref je in Bureau OT00060WH van het merk Kokoon Design. Dit bureau heeft als extra voordeel dat je het in verschillende opstellingen kunt plaatsen. Zo kun je de ideale setting voor de betreffende ruimte kiezen. Zowel plaatsing in de linker- als de rechterhoek van de kamer is mogelijk. Zoek je een sfeervol arbeidsstation voor een klassieke woonstijl? Kies dan bijvoorbeeld voor Bureau Travel Desk Madras van het stijlmerk Authentic Models. De lades geven je daarbij ongelooflijk veel bergruimte voor al je documenten.

Sfeervol ornament

Naast de praktische functionaliteit kan een werkbureau ook uitstekend dienst doen als sfeerornament in je woonkamer. Het merk Authentic Models weet precies wat we daarmee bedoelen. Zo treft iedere muziekliefhebber een prachtig meubelstuk in Bureau Chopin’s Desk. Dit type werkbureau wordt secretaire genoemd. Door de schitterende vervaardiging uit kwaliteitshout mag dit met recht het pronkstuk van je living genoemd worden. Benieuwd naar de complete werkbureau collectie van Zitmaxx Wonen? Breng een bezoek aan onze winkel in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Onze ervaren adviseurs helpen je met ieder interieurvraagstuk.